Ο Καψάλης που “προοριζόταν” για το Fever! Ξεκινάει στο ιστορικό Can Can, σε δύο βδομάδες, σε σχήμα φωτιά, με Χαρά Βέρρα και Κώστα Αγέρη – Η ξενέρα, το άκυρο στις προτάσεις τις πολλές που ακολούθησαν…Και πως τελικά, ο Παναγιώτης Σαρδελής, του άλλαξε τα μυαλά

Πως έγιναν τα πράγματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Καψάλης στο είδος το τραγουδιστικό, που υπηρετεί, το δημοτικό. Eίναι ο γεννημένος Αρτίστας. Και για αυτό, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, τον ήθελε πολύ στο Fever. Η ιστορία μπλέχτηκε και τελικά, δεν τον είδαμε με Πάολα και Πλούταρχο. Και με το που μαθεύτηκε, αμέσως του την έπεσαν από παντού. Μα αυτός, δεν είχε όρεξη να ακούσει, αφού δεν έγινε το πρωτοκλασάτο Fever, για πουθενά άλλου δεν ψηνόταν.

Θα πεις κάποιος εδώ. Έλα, έλα, TsipasBlog άστα αυτά, δεν έληξε το παιχνίδι. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο, ακολούθησε και δεύτερο. Αφού πήρε το μάτι μου στο facebook, πως θα είναι στο ιστορικό Can Can. Με Χαρά Βέρρα, Κώστα Αγέρη. Στην ομάδα τους και ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Μάκης Τσίκος Ξεκινάνε στις 17 Δεκεμβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι έτσι είναι, αλλά αφήστε με να σας εξηγήσω. Διότι ο Παναγιώτης Σαρδελής, αυτός που τα βρήκε στα παζάρια με τον Τάκη Γιγουρτάκη και θα το ανοίξει το Kan Kan. Αυτός το είχε ανοίξει και την τελευταία φορά, το 2019, με Αδαμαντίδη-Καψάλη-Γρίβα. Τον αντιμετώπισε τον Καψάλη, όχι σαν τον τραγουδιστή γειτονιάς, αλλά σαν την Ρεάλ του ποδοσφαίρου.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
Γιάννης Καψάλης- Παναγιώτης Σαρδελής

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία. Τι θα γράψει στο τέλος το κοντέρ.

CAN CAN
OPENING 17/12/2022
Reservation: 2105613333
2105614444

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.