Γυαλίζει το μάτι των Συριζαίων για…εξουσία

Τρέχει ο Τσίπρας να προλάβει τον Μητσοτάκη. Αυτό συμβαίνει και περιμένουμε τα… γκάλοπ να μας πουν ποιος θα είναι ο τελικός νικητής της στημένης; κούρσας. Του αγώνα δρόμου με νικητή τον αναμενόμενο. Τα δίνει όλα ο Αλέξης, αλλά για να φτάσει πρώτος, να κόψει το νήμα αυτός, χρειάζεται να προκύψει το απίθανο. Να πάθει κάτι εκτός προγράμματος ο Κυριάκος. Να τον πάρει κάτω μια θύελλα, να τον κάψει ένας κεραυνός, να τον ακυρώσουν ως ντοπαρισμένο, να στραμπουλήξει το ποδι, να πάθει ανακοπή κλπ κλπ.

Τρέχει ο Τσίπτας στην κούρσα, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, να κάνει ατομικό ρεκόρ, και πάντα ελπίζει στην έκπληξη. Τα γκάλοπ, πάντως, δεν παραλείπουν κάθε εβδομάδα να καταγράφουν που βρίσκεται το έργο. Ποιος έχει πλησιάσει περισσότερο στην πρωθυπουργία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά που δεν λένε τα γκάλοπ είναι η τρέλα που έχει καταλάβει τα στελέχη του Σύριζα. Ο καϋμένος ο αρχηγός, ο Τσίπρας παλεύει γνωρίζοντας το αποτέλεσμα, αλλά οι άλλοι έχουν σαλτάρει. Πιστεύουν στην… επιστροφή. Να ξαναγίνουν κατάσταση. Δεν ξεχνούν… τι ωραία είχαν περάσει στα χρόνια τα μνημονιακά. Στις καρέκλες της κυβερνητική εξουσίας. Αλησμόνητα χρόνια, τα θυμόνται και δεν τα διώχνουν από την,,, αριστερή τους σκέψη.Και μετά την ήττα στις προσεχείς εκλογές οι συριζαίοι, με την καθεστωτική κουλτούρα τους πλέον, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ότι κάποτε κυβέρνησαν. Το μάτι τους γυαλίζει, δεν έχουν κομματική ηρεμία, δεν προσαρμόζονται στην πραγματικότητα. Ότι είναι αδύνατον να ‘έχουν άλλο ρόλο, παρά μόνο της αντιπολίτευσης, Η μετάλλαξη τους προσφέρεται για επιστημονική μελέτη. Αισθάνονται αριστεροί και γουστάρουν να κυβερνήσουν ως κανονικοί δεξιοί.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.