Λεβέντες ! Είναι ξεκάθαρο ποιοι- Βάζουν πλάτη για την επίτευξη στόχων και ονείρων 5 Παραολυμπιονικών

Δημήτρης Φιντιρίκος- Φλώριος Ασημομύτης

Δημήτρης ΦιντιρίκοςΦλώριος Ασημομύτης. Επιχειρηματίες δυνατοί. Κερδίζουν πολλά λεφτά από την δουλειά τους, στον τομέα τους. Είτε στα καφέ, στα εστιατόρια, στα ξενοδοχεία, στις βίλες, στα νυχτερινά κέντρα, στα καζίνα και στα σκάφη. Αλλά αδιάφορο αυτό. Σημασία έχει ότι είναι ονόματα αξέχαστα και μοναδικά στην ανθρωπιά. Θρύλοι θα θεωρηθούν στο φινάλε της ζωής τους.

Το υποσχέθηκαν, το έκαναν και ήρθε στην επιφάνεια σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Δηλαδή, να στηρίξουν, να ενισχύσουν, να χρηματοδοτήσουν στο μεγαλύτερο βαθμό, να γίνουν πραγματικότητα, τα όνειρα 5 αθλητών, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί με σωματικό περιορισμό. Γεννήθηκαν έτσι ή το απέκτησαν κάποια στιγμή, με κάποιο ατύχημα. Αλλά είναι αξιοπρεπείς στην επιβίωση τους, συνεχίζουν να ονειρεύονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα όνομα τους, Νίκος Παπαγγελής, στην ποδηλασία, 6ος Παρολυμπιονίκης το 2020, Γιάννης Σεβδικαλής στον στίβο, ο Παραολυμπιονίκης του Ρίο, ο παραολυμπιονίκης ξιφασκίας Παναγιώτης Τριανταφύλλου, ο Μάριος Χατζηκυριάκος, στην επιτραπέζια αντισφαίριση, 9ος παρλυμπιονίκης 2020, Δήμος Μιχαλεντάκης, στην Κολύμβηση, Χρυσός Παρολυμπιονίκης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.