Μύκονος : Η Villa που δεν αντιγράφει, πέρασε στον Ασημομύτη και γίνεται πάλι ζωγραφιά (Όμορφες Φώτο)

Τι λένε συνήθως. Πως η φωτογραφία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ότι μια πόζα μπροστά στην κάμερα αλλάζει τα πάντα. Το άσπρο το κάνει μαύρο και αντίθετα.

Στην περίπτωση της εμβληματικής Villa Maria; Στοπ, δεν πρόκειται για μπαστάρδεμα της πραγματικότητας. Ούτε για κλοπή.. Κλοπή είναι να δείξεις στο μάτι κάτι άλλο απ’ αυτό που είναι στα αλήθεια, να ”πάρεις” στοιχεία, υπογείως και χωρίς την απαιτούμενη άδεια, τα οποία θα τα βάλεις στο δικό σου κοκταίηλ δημιουργίας. Σε τίποτα η Villa Maria, η οποία παρότι ήταν εγκαταλελειμμένη στο παρελθόν, χάνοντας την αίγλη και την αρχοντιά της, κρατώντας όμως την ιστορία και την ομορφιά της, δεν θυμίζει κάποια άλλη ηθοποιό. Είναι η μοναδική Villa Maria. Αυτή και άλλη καμία στη Μύκονο και σε ολόκληρες τις Κυκλάδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Φλώριος Ασημομύτης

Και ειδικά τώρα, υπάρχει λόγος. Η κυριότητα της, δεν ανήκει πια στον αείμνηστο φαρμακοβιομήχανο Τάκη Γερολυμάτου. Πέρασε στα χέρια του Φλώριου Ασημομύτη, ιδρυτής και επικεφαλής του Florios Group. Αυτός, απόφοιτος της σχολής της τελειομανίας, ανέθεσε στην έμπειρη και την δημιουργική αρχιτεκτονική ομάδα «Χωρογράφοι», από θέμα οπτικής, ανέσεως, υποδομών, υπηρεσιών, παροχών, να την στείλουν στον έβδομο ουρανό. Να την κάνουν ένα όνειρο και μία ιδανική βάση για αξέχαστες διακοπές.

Πάρτε μια ιδέα, το τι έρχεται…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.