Η χαρά η αληθινή κόντρα στα σκουπίδια

Αυτό δεν παίζεται με τίποτα στον κόσμο. Τι άλλο, δηλαδή, είναι ικανό σε μηδέν χρόνο, να βάλει φωτιά στην ανθρώπινη ψυχή. Επιτόπου να την κάνει να χαρεί σα μικρό παιδί, αλλά και να του τη μαυρίσει με τη συνείδηση της απώλειας που δεν είναι σε θέση να την προσφέρει το άψυχο άτομο. Η προσφορά βοήθειας στα παιδιά που δεν στη ζητάνε, αυτά έχουν υπερηφάνεια, αλλά την χρειάζονται. Ο υπέρτατος στόχος στο παιχνίδι της ζωής. Να απλώνεις το χέρι στους μικρούς αγγέλους. Το πιο γλυκό δώρο για την ψυχή. Κανονικό ταξίδι στον Παράδεισο. Θριαμβευτικό υποκατάστο ψυχικής δύναμης και εσωτερικής γαλήνης. 

Το βιώνει ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων και όλο του το είναι ξεσηκώθηκε. Εκτινάχτηκε. Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί, αλήθεια, συνέβη αυτό; Τα παιδιά από το ογκολογικό τμήμα, του έκαναν το ομορφότερο δώρο της ζωής του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, για την πραγματική και διόλου για τα μάτια του κόσμου προσφορά του :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με αφορμή αυτά, από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει τα σωστά πρότυπα και σαφώς, δεν έχουν καμία σχέση με των ριάλιτ τα σκουπίδια, που έχει γεμίσει τόπος. Η σωστή θέση αυτών, πρέπει είναι στο κάδο απορριμμάτων. Ούτε καν στην πώληση ρούχων, προφυλακτικών, ειδών διατροφής και δεν ξέρω τι άλλο..

Προηγείται το μήνυμα του κου Φιντιρίκου.

«Σήμερα πήρα το ομορφότερο δώρο ένα πίνακα ζωγραφισμένο από τα παιδάκια που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό τμήμα του Παίδων. Ευχαριστώ από καρδιάς και ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του τμήματος για το τεράστιο έργο τους, όποιος δεν το δει με τα μάτια του και δεν το ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει εκεί μέσα είναι πραγματικοί ήρωες. Κουράγιο σε όλους τους γονείς εκεί μέσα εύχομαι να μην το ζήσει κανείς και αυτή η παλιό αρρώστια να εξαφανιστεί μια για πάντα από αυτόν τον πλανήτη #respect»

Το tsipasblog.gr εξασφάλισε υλικό :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.