Μιλάμε για άλλο YAYAZ

Ο επαγγελματίας παντρεύεται με την ομάδα του. ”Παντρεμένος” είναι όσο διάστημα προβλέπει το συμβόλαιο του. Αυτό είναι το ένα το κρατούμενο. Το άλλο είναι πως ο επαγγελματίας συνδέεται με την ομάδα του, οπαδικά και συναισθηματικά. Αν κάποιος πλασάρει το σύνθημα ότι εγώ αγαπάω τη φανέλα, αυτό δεν πρέπει να λέγεται για συμφεροντολογικούς λόγους, αυτό ένα πρέπει να σημαίνει. Ο επαγγελματίας έχει στη σκέψη να εξελίξει την ομάδα του ή να την πάει σε άλλο γαλαξία, αν σε αυτόν έχει πιάσει ταβάνι.

Το Yayaz The Place θα πάει, 20 χρόνια μπροστά. Ήταν ήδη διάσημο και πάνω στην πολυθρόνα, σε ότι αφορά την εστίαση της Πάτρας. Το καμάρι της Ηρώων Πολυτεχνείου. Και ένα ψυχρό πρωϊνό, πριν καλά καλά χαράξει, είπε στο προσωπικό του και στην αγορά γενικότερα ”Δεν μου αρκεί. Άντε γειά, εγώ πάω γι άλλα’‘. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για άλλο μαγαζί που έχει μπει πάνω στα σκαριά της ανακαίνισης. Μιλάμε για πολλά λεφτά που δαπανούνται. Μιλάμε για εκπληκτική αλλαγή. Μιλάμε για μόνο τα πλακάκια που θα μείνουν ίδια. Μιλάμε για φουλ πρωινό φουλ street food, για όλη μέρα, για όλους. Μιλάμε για κυρίως πάτα με κρασιά κανονικά από τις 14:00 ως τις 00:00. Μιλάμε για ότι πιο κοντινό στην θάλασσα σε μια περιοχή, όπως η Μαρίνα! Μιλάμε για τον σεφ Θοδωρή Τζαβάρα. Μιλάμε ότι πήγε ο εκ των ιδιοκτητών του Yayaz, Γιάννης Πετρόπουλος, και τον έφερε από Λευκάδα (μονατο-copla). Μιλάμε με όλη την ομάδα του. Μιλάμε ότι απογειώνει και τον καφέ από νέες κούπες και νέα μηχανή μέχρι και νέο ποτήρι στο κάθε είδος. Μιλάμε ότι βρήκαν κίνητρα και πάνε να τα …μπιπ.. όλα.

Άλλο να σας το λέμε και άλλο να το δείτε. Λίγες μέρες ακόμη υπομονή. Όσοι δεν έχετε, που μια συγκεκριμένη μου έρχεται στο μυαλό, για μπείτε στο κλίμα, από το υλικό που μας έστειλε για εμάς μόνο ο Γιάννη Πετρόπουλος, αλλά εμείς, το πασάρουμε και σε εσάς. Φημιζόμαστε για κάτι τέτοια. Εδώ τα κάνουμε στους “μαφιόζους” της Αθήνας, της Μυκόνου, της Ρόδου, Κύπρου και Αλβανίας..και πάλι μας αγαπάνε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.