Να μην στηρίξει τους Παραολυμπιονίκες, όχι το ανάποδο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος

Αυτό που συνέβη στο Nalu χθες, γίνεται σχεδόν στην κάθε μέρα του Δημήτρη Φιντιρίκου. Είναι συχνό φαινόμενο, η άμεση και η σημαντική συνεισφορά του στην κοινωνία. Από τον Φιντιρίκο βέβαια. Πάλι αυτός, πάλι, μοιάζει πολύ με τον…. Μπάτμαν.

Σου τον θυμίζω εν συντομία: Ήταν επιφανής επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ζούσε στη Γκόθαμ Σίτι, σε μια υπερπολυτελή έπαυλη. Διέθετε αυτοκίνητο, μηχανή, αεροπλάνο και είχε για στόχο την απόδοση δικαιοσύνης, χωρίς να καταφεύγει σε ακραίες λύσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι είδηση, λοιπόν ότι χθες, στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, βραβεύτηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, για την έμπρακτη στήριξη του στους Έλληνες παραολυμπιονίκες Η είδηση είναι να μην τους στηρίξει, να τους γυρνούσε την πλάτη ή και να κάνει πως έχει μυωπία. Γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο.

Λέμε για την Φιντιρίκο. Και να τι έγραψε, με αφορμή την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε από τον Γιώργο Πατούλη.

“Η προσφορά και η έμπρακτη στήριξη στους Έλληνες παραολυμπιονίκες μας δε μετριέται με λόγια αλλά με πράξεις. Επιλέξαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο, κυρίως με τη δύναμη της ψυχής τους. Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που στηρίζει τους αθλητές μας και με τίμησε προσωπικά με μια επιβράβευση που τη «χαρίζω» απλόχερα σε αυτούς τους ήρωες που γίνονται παράδειγμα για όλους μας”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.