Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή λέει το ΠΑΣΟΚ – «κοινή» φωτογραφία στο Μαξίμου !

Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή λέει το ΠΑΣΟΚ – «κοινή» φωτογραφία στο Μαξίμου !

Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Αντρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είχε αναφέρει ότι :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στόχος του κόμματος είναι να προκύψει κυβέρνηση από τη πρώτη Κυριακή με ισχυρό το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Επισημαίνοντας παράλληλα ότι «καλό θα είναι να μη γίνονται σχόλια για την επόμενη ελληνική κυβέρνηση, γιατί αυτήν θα την αποφασίσει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Ανδρεας Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αν ο στόχος του κόμματος είναι κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή, και εφόσον οι δημοσκοπήσεις «βγάζουν» πρώτο κόμμα την ΝΔ, τι εννοούσε ο κύριος Σπυρόπουλος; Ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα «συμπράξει» με την ΝΔ; Είτε «επισήμως», είτε μέσω κάποιον στελεχών του;

Τα δεδομένα των τελευταίων ημέρων πάντως… φαίνεται να δικαιώνουν τις δηλώσεις του Ανδρέα Σπυρόπουλου. Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έχουν «τρέξει» στην αγκαλιά της ΝΔ – να προλάβουν «στασίδι».

Σπύρος Καρανικόλας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μην μου πείτε ότι δεν ήταν εντυπωσιακές οι προηγούμενες ημέρες… Αρχικά με τον «προπομπό» Σπύρο Καρανικόλα, μετά με τον «απογοητευμένο» Απόστολο Σπυρόπουλο και λίγες ώρες μετά με την πρώην Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ελευθερία Φτακλάκη.

Απόστολος Σπυρόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο κύριος Απόστολος Σπυρόπουλος θα δώσει τη «μάχη» της εκλογής στην Αρκαδία, ενώ η κυρία Ελευθερία Φατκλάκη τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Η Ελευθερία Φατκλάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επειδή τα «μάτια» του tsipasblog.gr «βλέπουν» τις λεπτομέρειες… παρακαλώ δείτε τη φωτογραφία του Σπύρου Καρανικόλα και ταυτόχρονα, την φωτογραφία του Απόστολου Σπυρόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη !

Οι φωτογραφίες έχουν κάτι κοινό που «μαρτυράει» πολλά !!!!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, φοράει ακριβώς το ίδιο κουστούμι και ακριβώς την ίδια γραβάτα !

Τι σημαίνει αυτό ; Ο Καρανικόλας και ο Σπυρόπουλος πήγαν στο Μαξίμου την ίδια ημέρα ! Μπορεί μαζί … ή/και με διαφορά ώρας !

Πάντως μπορούμε συγχαρούμε την κυρία της παρέας κ.Ελευθερία Φατκλάκη που πήγε άλλη μέρα, μόνη της … για την κοινή φωτογράφηση και ανακοίνωση !

Από σήμερα, εμείς στο tsipasblog.gr θα παρακολουθούμε με αγωνία τις νέες ανακοινώσεις της ΝΔ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όχι πλέον για να δούμε τα ονόματα.. αλλά για να καταλάβουμε από το κουστούμι και τη γραβάτα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αν τελικά έβαλαν «πούλμαν» για να πάνε όλοι μαζί για τη φωτογράφηση ή αποτελεί τυχαίο γεγονός !

Αν αποτελεί ή όχι τυχαίο γεγονός… τα σχόλια δικά σας ! Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάντως και ξέρει.. και έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Σωστά κύριε Ανδρέα Σπυρόπουλε ;

Υ.Γ: Εσείς που φωτογραφηθήκατε , αλήθεια σας πιάσανε «κότσο»… γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν κάνει τίποτα τυχαία ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσέχει το ντύσιμο του και αποτελεί έναν από τους πιο καλοντυμένους πολιτικούς.. το ότι φωτογραφήθηκε μαζί σας με τα ίδια ρούχα – το ίδιο σύνολο…θα πρέπει να σας προβληματίσει !  

Α ! Στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαμογελάει περισσότερο με τον κύριο Απόστολο Σπυρόπουλο, απ΄ότι με τον Σπύρο Καρανικόλα!

Μάλλον… ο Απόστολος Σπυρόπουλος έβγαλε πρώτος τη φωτογραφία και δεύτερος ο Σπύρος Καρανικόλας ; Δεν ξέρω.. με έχουν μπερδέψει ! Πάντως κάποιος από τους δυο είναι ριγμένος !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.