Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Ίδιες πρακτικές , ίδιοι μέθοδοι, ίδια ανταλλάγματα. Περήφανοι που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ για αρχές και αξίες»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τις τελευταίες «μεταγραφές» στελεχών του κόμματος από τη ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπενθύμισε μέσω φωτογραφικού κολάζ τις παλαιότερες διαρροές στελεχών προς τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει το ειδησεογραφικό site “iedimerida.gr”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανάμεσά τους οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, Θάνος Μωραΐτης και Θεοδώρα Τζάκρη που πλέον είναι στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς στο tsipasblog.gr ,δεν θέλαμε να σχολιάσουμε την ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αλλά… κάτι δεν μας αφήνει σε ησυχία ! Δεν φταίμε αλήθειαδεν φταίμε εμείς ! Μας προκαλούν !

Κύριε Κωνσταντινόπουλε Οδυσσέα, όταν και αν βρεθείτε στα έδρανα τα υπουργικάμαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (το έχει ξανά κάνε το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν ) που σήμερα «κατηγορείτε» τι θα μας πείτε ; Θα μιλάτε πάλι για Ίδιες πρακτικές , ίδιες μέθοδοι , ίδια ανταλλάγματα ;

Μήπως αυτές τις κουβέντες πλέον δεν θα πρέπει να τις αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διότι σύντομα σύμφωνα με τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών σας θα «κάνετε» κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή ;

Μήπως… λέω μήπως, έχετε σκεφτεί ότι μετά την συγκυβέρνηση – μετά την κοινοβουλευτική θητεία πολλοί από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα στραφείτε είτε στην «αγκαλιά» της ΝΔ, είτε θα «χτυπήσετε» τη πόρτα της Κουμουνδούρου, είτε θα πρέπει να επιλέξετε να πάτε στο σπίτι σας και στις δουλειές σας ;

Πολλοί από το Κοινοβούλιο… πλέον δεν έχουν επαγγελματική πορεία, μπέρδεψαν την επαγγελματική πορεία – την εργασία – τη δουλειά με τη πολιτική σταδιοδρομία!

Είναι ανεπάγγελτοι όπως λένε και στο χωρίο μου !

Μην «αφήνετε» αναρτήσεις τέτοιο τύπου γιατί ο λαός θυμάται… ψάχνει, αναζητά και βρίσκει !

Υ.Γ: Κατανοούμε όλοι τον εκνευρισμό που σας προκαλεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τις φωτογραφήσεις και καθημερινές ανακοινώσεις με στελέχη σας που αυτοβούλως πάνε στην «αγκαλιά» του… Αλλά από ΚΙΝΑΛ, δεν γίνεσαι ΠΑΣΟΚ γιατί απλά άλλαξες το όνομα !

Η κοινωνία έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ, η κοινωνία «δείχνει» τον εκφραστή της Κεντροαριστεράς  – η κοινωνία «δείχνει» τον εκφραστή του Προοδευτικού χώρου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.