Πειραιώτης από..κούνια ο Μεσούλας

Δημήτρης Μεσούλας, Γιάννης Μεσούλας

Ανεβαίνει o Δημήτρης Μεσούλας. Συνεχώς. Έρχονται περισσότερες προτάσεις, έρχονται περισσότερες προκλήσεις. Ήρθε και η πρόταση από τον δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για να συμπορευτούν μαζί, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Εσύ που διαβάζεις Τσίπας Μπλοκ, ξέρεις την απάντηση του. Ξέρεις ποιος είναι αυτός ο Δημήτρης Μεσούλας, τον παρακολουθείς πολύ στενά, καιρό τώρα. Και πάλι, δεν γίνεται να τα ξέρεις όλα. Αν θέλει την λεπτομέρεια να βρει ο αναγνώστης, μην πάει αλλού. Δεν έχει τίποτα άλλο παρά να διαβάσει την ανάρτηση του, αυτή :

“Ονομάζομαι Δημήτριος Μεσούλας και θα ήθελα να σας συστηθώ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποφοίτησα απο το Τ.Ε.Λ. Δραπετσώνας το 1999 και αμέσως μετά υπηρέτησα την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις. Εν συνεχεία εντάχθηκα στην παραγωγική διαδικασία, αξιοποιώντας την ειδικότητά μου ως τεχνίτης, στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα μου.

Παράλληλα επι σειρά ετών εργαζόμουν στον χώρο της εστίασης, ο οποίος τελικά και με κέρδισε!Επαγγελματικά πλέον δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης του Πειραιά, έχοντας τρια ποιοτικά brands, το Aristotle, το Barique και το LaRed.

Ως επιχειρηματίας λοιπόν τυγχάνει να γνωρίζω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πειραιά και ως άνθρωπος της αγοράς συμβάλλω αποφασιστικά στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.

Παράλληλα όμως ενδιαφέρομαι και για τα κοινά της πόλης μου όντας ενεργός δημότης καθώς είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).Είναι τιμή μου που είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη και επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη! Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσα και ζω, ο Πειραιάς μας…μια πόλη μια ιστορία!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.