Καμιά έκπληξη ο Φίλιππος Καμπούρης να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης. Στο τσακ δεν μπήκε στη βουλή, με την Ελληνική λύση, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Αλλά δεν θα μπορούσε να πετάξει μαύρη πέτρα πίσω του, να απομακρυνθεί από την κοινωνία, από τα προβλήματα της, από όλα τα προβλήματα της, κάθε κατηγορίας. Αν ήταν αναίσθητος, εγωιστής και παρτάκιας, όπως είναι πολλοί άλλοι, θα το έκανε. Και δεν χρειάζεται να διευκρινιστεί πως αυτός δεν είναι τέτοιος.

Ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης, λοιπόν, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του, για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 και την ίδρυση της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε οριστικό τέλος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της καταστροφικής διακυβέρνησης Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής. Κατάντησαν την περιφέρεια να βρίσκεται λίγο πριν την χρεοκοπία, διαλυμένη και με τεράστια εγκλήματα κατά της καθημερινής ζωής των πολιτών. Φτάνει ως εδώ! Καλώ τους πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τη μεγάλη «ΜΑΧΗ» για την Αττική που πραγματικά μας αξίζει.» 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.