Ο Κολλιόπουλος, από τη μια ….ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, από την άλλη με το… ΠΑΣΟΚ

“Αχρωμάτιστη” υποψηφιότητα για τις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Ελλάδας 2023. Αυτό αποφάσισε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κολλιόπουλος. Κανείς άλλος. Ήταν αναμενόμενο για τους παρατηρητές. Θυμηθείτε με τη σειρά τα γεγονότα. Τέλος εποχής στο Pomodoro, δικό του μαγαζί ήταν, δική του επιχείρηση. Πιτσαρία, στο Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών. Δεν πέρασε πολύς καιρός και να, ανακοίνωσε τη γέννηση μιας νέας ιστοσελίδας, του callnews.gr. Και τώρα αυτό, που είπαμε πάνω. Έτσι έγιναν, έτσι κινείται.. Στην πραγματικότητα, ο Κολλιόπουλος δρα με βάση ένα καλά μελετημένο σχέδιο, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, τίποτα δεν αποφασίζει μόνο του. Όλα το κάνει με τη σιγουριά ότι υπάρχει μια δυνατή ομάδα πίσω του. Τη φανέλα του αναγεννημένου ΠΑΣΟΚ φοράει. Είναι φως…φανάρι. Και ας λέει πως είναι ελεύθερης τοποθέτησης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αγαπητοί συμπολίτες,

«Κατόπιν παρότρυνσης πολλών συνοδοιπόρων και από τους τρεις νομούς, ιδίως νέων ανθρώπων που δεν ανήκουν στους επαγγελματίες πολίτικους, σας ανακοινώνω την απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας».

Θέτοντας τον άνθρωπο ως είναι θεμελιώδη αρχή και προτεραιότητα μας θεωρούμε πως η ευτυχία και η ευημερία του έγκειται στην ισότιμη θεσμική του συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Θέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς επιθυμώ να καλύψω ένα υπαρκτό κοινωνικό κενό που δημιουργείται από την απουσία των νέων ανθρώπων της καθημερινότητας και του μόχθου στα κοινά. Μια απουσία που δεν έχει να κάνει με την αδυναμία ή την αδιαφορία τους, αλλά με την έλλειψη ευκαιριών και ερεθισμάτων. Ξέρουμε δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αλλά δεν ήμασταν ποτέ εδώ για τα εύκολα. Το αποδείξαμε με την καθημερινή στάση ζωής μας και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη πλειονότητα των νέων αισθάνεται το ίδιο. Ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το δύσκολο αυτό έργο να γίνει μια μεγάλη επιτυχία για όλους».

Γεώργιος Κολλιόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

με τον συνδυασμό «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.