Ο άνθρωπος η επιτυχία χωρίς πόνο δεν έρχεται

Χωρίς υπερβολή ο Δημήτρης Μεσούλας του σήμερα ζει μεγάλες στιγμές(!) Πολύ μεγάλες στιγμές. Τις πιο μεγάλες από τότε που γεννήθηκε. Και σε όλα τα επίπεδα. Και ξέρουμε, πόσο πολύ έχει παλέψει, προσπαθήσει, δεν θα μπορούσε να είναι όλα ρόδινα σε αυτή τη διαδρομή. Γιατί η επιτυχία χωρίς πόνο δεν έρχεται, δεν είναι επιτυχία.

Το τελευταίο που μάθαμε για αυτόν τον επιχειρηματία εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης. Είναι η υποψηφιότητα του στο δήμο Πειραιά. Γνωστό με ποιον, με τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, με ποιον άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μώραλη:

Με χαρά ανακοινώνω τον Δημήτρη Μεσούλα ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή. Είναι ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας της πόλης μας, ο οποίος είναι στον συνδυασμό μας από την πρώτη στιγμή, έχει όρεξη για δουλειά και επιθυμεί να προσφέρει. Ο Δημήτρης είναι ενεργός πολίτης, ιδιαίτερα δραστήριος με έντονο κοινωνικό έργο στον Πειραιά κοντά στους τοπικούς φορείς και στην Εκκλησία.Επιπλέον ως άνθρωπος της αγοράς, επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητα στον Πειραιά τα επόμενα χρόνια. Του εύχομαι καλή επιτυχία!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.