Κουνάβης στο Tsipas Radio: «Πρέπει όλοι να στηρίξουν Μπάρλο»- «Τραγική η δήλωση Χρυσοχοΐδη»

Αντώνης Κουνάβης

Την άποψη, ότι τον βρίσκει εντελώς αντίθετο, η επιστολή του πρώην πια προπονητή της Παναχαϊκής, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, και του συνεργάτη του, Στέλιου Βενετίδη, στο οποίο, μεταξύ άλλων, λένε ότι “γίνανε μάρτυρες σωρείας προσβολών”, εξέφρασε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επί εποχής Παναχαϊκής Συμμαχίας, Αντώνης Κουνάβης, μιλώντας στο Tsipas Radio.

Ο κ. Κουνάβης, αναφερόμενος στις καραμπινάτες μπηχτές που αφήνουν προς τον σημερινό μεγαλομέτοχο, Γιώργο Μπάρλο, είπε πως “δεν αρμόζει σε προπονητή Super League, όπως θέλει να λέγεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αλλά δεν αρμόζει και στην ιστορία της Παναχαϊκής, κάποιος που απομακρύνει η διοίκηση, να καταφύγει σε τέτοιου είδους επιστολές”, ενώ υπογράμμισε ότι η έπρεπε να γίνει σεβαστή η απόφαση του προέδρου-μεγαλομετόχου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

 «Μίλησαν πριν 10 μέρες με τον Μπάρλο»

Αναφερόμενος στο αν θα βοηθήσει χορηγικά την φετινή προσπάθεια της Παναχαϊκής, σε περίπτωση που του ζητηθεί, ο κ. Κουνάβης άφησε ανοιχτό το παράθυρο.

«Από την πρώτη στιγμή, που βγήκε μπροστά, ο Γιώργος ο Μπάρλος, μου τηλεφώνησε και τα είπαμε. Μάλιστα, τα είπαμε και περίπου πριν 10 μέρες. Εγώ σέβομαι την προσπάθεια του, και έχω δει κινήσεις, που, πραγματικά, όχι απλά είναι θετικές, αλλά είναι κινήσεις που έπρεπε να είχαν γίνει από και από την εποχή που η Συμμαχία είχε την τύχη της ομάδας. Να βάλω μια ταμπέλα στο γήπεδο, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

«Δύο πρόσωπα τορπίλισαν την Παναχαϊκή Συμμαχία»

«Λυπάμαι που ήρθανε τα πράγματα έτσι, που αυτή η προσπάθεια, η Συμμαχία, είχε αυτή την κατάληξη. Πάνω σε αυτό, δεν έκρυψα ποτέ τα λόγια μου και είπα ότι δύο συγκεκραμένοι άνθρωποι, τορπίλισαν μια συγκινητική προσπάθεια, που σαν στόχο είχε την αναγέννηση της Παναχαϊκής μας. Θα το λέω, θα το διατυμπανίζω συνεχώς, γιατί δεν σεβάστηκαν την ομάδα και μόνο για προσωπικούς λόγους, την χρησιμοποίησαν Είναι κρίμα από το θεό, μια προσπάθεια της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ, να πάει έτσι στράφι».

«Με το δίκιο τους οι φίλαθλοι έχουν παράπονα».

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα. Στη δικιά μας περίπτωση, της Παναχαϊκής Συμμαχίας, από τη στιγμή που ο κόσμος δεν είδε την άνοδο, αλλά είδε και άλλα ευτράπελα που συνέβησαν, έχει δίκιο να φωνάζει και να βρίζει».

«Όλοι θα πρέπει να στηρίξουν Μπάρλο».

«Μόνος του, έχει βγει μπροστά, κάνει αυτά που κάνει και αξίζει της στήριξης της φίλαθλης Πάτρας».

 «Τραγική η δήλωση του Χρυσοχοΐδη»

Ο κεντρικός ναυτιλιακός πράκτορας των εταιρειών «Aegean Shipping», της «Minoan Lines» και της «Grimaldi Lines», γνωστός και ενεργός Νεοδημοκράτης, αναφέρθηκε, τέλος, και στην δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα 12 μίλια, η οποία έχει σηκώσει πολιτική θύελλα.

«Ήταν μια τραγική δήλωση. Και το πιο τραγικό αυτής της υπόθεσης, ότι ήταν μια δήλωση σε γραπτό κείμενο. Δεν ήταν μια δήλωση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου. Άρα, ήταν μια δήλωση, που ήταν προμελετημένη, την είχε γράψει και την είπε. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν είναι δυνατόν, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, να δίνει τέτοια “τροφή” για προπαγάνδα στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από την άλλη, χάρηκα, που και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, αλλά και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, τον βάλανε στη θέση του».

Ακούστε όλο το ηχητικό απόσπασμα :

Διαβάστε επίσης : Ο «άνθρωπος της αγοράς», εξηγεί στο Tsipas Radio : «Η νύχτα στην βαριά βιομηχανία, πρέπει να βοηθηθεί»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.