Η Alfood Salco μεγαλώνει Ελληνικά

Αλέξανδρος Χρησταράς

Μεγάλη σημασία έχει, ποιος είναι το αφεντικό της Salco, που αποτελεί την συνέχεια της Al Food, που δραστηριοποιείται στην διανομή τροφίμων, και στο κομμάτι αυτό, καταλαμβάνει όλο και μεγάλο χώρο από την «πίτα», και έχει ως βασικούς αστέρες, τα Replay παπατάκια, το εμφιαλωμένο Νερό Ερύμανθος και τα κρουασάν Belino.

Αξίζει να τονιστεί το μήνυμα του bog boss, της Salco, του Αλέξανδρου Χρησταρά, διότι την εποχή αυτή, που η εταιρία του, είναι στα ντουζένια της, έχει μακράν τον πρώτο λόγο στο γήπεδο της, αλλά το ελληνικό επιχειρείν στα τάρταρα, αυτός στηρίζει τα ελληνικά προσόντα. Στηρίξει την Ελλάδα. Όταν άλλοι, βασιλιάδες, λουδοβίκοι, τσάροι και σία, λάμπουν δια της απουσίας τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ.Χρησταρά

“Σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα για την alfood αφού πήρε το βάφτισμα του πυρός η καινούργια εμάς εταιρία Salco. Η alfood μέχρι σήμερα και για τα επόμενα χρόνια θα ασχολείται μόνο με προϊόντα εισαγωγής.

Έτσι και πήραμε την απόφαση μετά από απαίτηση τον συνεργατών μας να φέρουμε ελληνικά προϊόντα και να αναπτύξουμε την γκάμα τον τροφίμων μας και να στηρίξουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα ελληνικά εργοστάσια και τοπικά..
Έτσι για τη salco μας οραματιζόμαστε να ακολουθήσει την δημιουργική πορεία όπως και έχει η alfood.

Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που μας στηρίζετε και ελπίζουμε να αγκαλιάσετε και το μικρό παιδί μας την salco.

Και από πλευράς μας σας υποσχόμαστε πάντα την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή!

Ονειρευόμαστε μαζί σας τα επόμενα βήματα μας!

Μεγαλώνουμε μαζί!

Alfood Salco! “

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.