Στην TV το κάλεσμα της νύχτας

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων παικτών της νύχτας, που συναντήθηκαν με δύο κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, το πρωί της Παρασκευής, στο υπουργείο Οικονομικών. Η νύχτα κινδυνεύει με αφανισμό, αν δεν δεχτεί σύντομα βοήθεια, είτε οικονομική, είτε να της επιτρέψουν να ξανά μπει στο γήπεδο, ή έστω να της κλείσουν το μάτι με κάποιον άλλον τρόπο.

Τα ονόματα των επιχειρηματιών, Κώστας Μπερτακης (Teatro-Fantasia-Vogue), Τάκης Γιγουρτάκης (Υτον-Ρομεο). Των τραγουδιστών, Νίκος Βέρτης και Νατάσα θεοδωρίδου. Όλοι μαζί, μετέφεραν στον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, ότι η κυβέρνηση αγνοεί την υπάρξη τους, της πλανηταρχίας της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό το ρεπορτάζ, βγήκε στη δημοσιότητα, και ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος το πρώτό-έβγαλε- και υπό κανονικές συνθήκες, τώρα θα είχε εμπλοκή με τα νυχτερινά κέντρα του Κώστα Μπερτάκη, όπως και στο παρελθόν, καθόλου άσχετο αυτό, το αναφέρω, βγήκε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στο “Καλύτερα δε Γίνεται”, στον Alpha.

Δείτε το απόσπασμα :

Διαβάστε επίσης : Μπερτάκης, Γιγουρτάκης, Βέρτης, Θεοδωρίδου προς κυβέρνηση : «Δεν θα αντέξουμε – Να βάλετε πλάτη» (ΦΩΤΟ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.