Κατάφεραν αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί άλλοι

«Bodega». Νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, με αξιόπιστο μεγαλομέτοχο τον Μιχάλη Αμπαρτζάκη. Η πιάτσα πλέον τον αντιμετωπίζει για μαγαζί, που έχει κάτι να σου πει. Που μόλις προσγειωθείς στον πλανήτη νυχτερινή Αθήνα, θα είναι από τις επιλογές, που θα υπάρχει στο μυαλό σου. Και υπάρχει εξήγηση.

Ναι έχει σχήμα που θυμίζει πολλά ( Σάκης Αρσενίου – Διονύσης Μακρής- Κυριάκος Κυανός ) αλλά δεν θυμίζει τίποτα από την φετινή κατάσταση, των περισσοτέρων άλλων ομάδων. Στην θεωρεία κλεισμένες συνεργασίες, αλλά μόνο στη θεωρεία μένουν. Γιατί κανείς δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον άλλον, γιατί είναι εγκλωβισμένοι τραγουδιστές, που θεωρούν ότι είναι το κέντρο του κόσμου. Τους τρώμε στη μάπα τον ένα μετά τον άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν έχουν σχέση με το «Bodega» με αυτά. Σήμερα στα αποδυτήρια του, επικρατεί το άλλο κλίμα, άριστο και φαίνεται και πράξη. Αλήθεια λέω. 5 ημέρες συνεχόμενες sold out. To Σάββατο διώξανε και 40 τραπέζια, δεν χώραγες να περάσεις να καθίσεις. Και όλα αυτά, σε μια σαιζόν, όταν ομάδες άλλες, δεν έχουν καν καταλήξει τι σχήμα θα βάλουν, και αν έχουν καταλήξει, δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

Διαβάστε επίσης : Αρσενίου-Κυανός όπως παλιά, και οι μνήμες από το Caramela βαράνε στο κόκκινο- Ανακοινώθηκε και ο Διονύσης Μακρής- Ποιοι τον στηρίζουν στην επιστροφή του ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.