Cabaret, δουλεία και δουλειά

Νίκος Απέργης, αφού ξεμπέρδεψε με τα του γάμου, πλέον, βρίσκεται σε κατάσταση δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μόνιμη δουλειά. Για να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, να πάνε όλα τέλεια, όπως τα έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου. Για όταν φτάσει η ώρα εκείνη. Ξέρεις για που. Για δεύτερο συνεχή χειμώνα, στο χώρο του Cabaret, επί της Κηφισίας στο Μαρούσι. Μαζί του η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Άρης Πετράκης. Κι αυτό δεν είναι… μυστικό. Λόγω της αποκάλυψης που έχει γίνει από το tsipasblog.gr.

Και ο Απέργης είναι παίκτης που συζητάει, ρωτάει τους συνεργάτες τους, αν αυτό που βλέπει αυτός, το βλέπουν και αυτοί. Όλοι την ίδια φιλοσοφία. Καμία σχέση με εγώ είμαι το όνομα και έτσι πρέπει να γίνει, δεν μπορώ τις πολλές γνώμες, με κουράζουν, σπυράκια βγάζω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φωτογραφία, την αποκλειστική, από την φωτογράφιση, του σχήματος, του Cabaret. Mε ποιους τον βλέπουμε. Τον Θεόφιλο Μαλάχια (αριστερά) που είναι ο μάνατζερ του. Από πάνω τον γοητευτικό Νίκο Αρβανίτη. Και σε αυτόν που του έχει ρίξει το χέρι και μαζί κάτι κοιτάνε στο κινητό, ο Γιάννης Μωράκης. Αυτός που επειδή είχε τα άντερα, έγινε αυτοκράτορας της νύχτας. Με πολλά γνωστά μαγαζιά σήμερα στο παλμαρέ του. Μέσα και στο Cabaret. Συμβαίνει και το άλλο. Βέβαια, απαραίτητο είναι στα μεγάλα καράβια.. Με αρκετούς συναιτέρους, σε αυτούς και ο Νίκος Αρβανίτης.

Διαβάστε επίσης : Οι πληροφορίες που “τρέχουν” σαν τρελές, και ο Σχοινας, στην επόμενη μέρα του “Δεν θα είμαι με Μαζώ, τσακώθηκα με αυτόν”, σε ποιο μαγαζί και με ποιον ! Η ανακοίνωση (που όπου να ΄ναι έρχεται)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.