Ο τραγουδιστής που ποτέ, δεν απασχολεί τα φώτα με την προσωπική του ζωή, χθες τα απασχόλησε- Ο «μυστικός» γάμος και οι καλεσμένοι, που ήταν ένας και ένας – Στην λίστα φυσικά Μωράκης-Παπάζογλου- Το Casper από τη Θεσσαλονίκη, το εκπροσώπησαν οι Βαρσάμης- Κελίδης – Οι πρώτες φωτό, από το tsipasblog!

Δυο τινά συμβαίνουν όταν το όνομα του Νίκου Απέργη, φτάνει σε δημοσιογραφική έδρα, μικρή και σε μια μεγάλη, δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν οι σκέψεις, που θα γίνουν, που θα είναι οι ίδιες. Να απασχολήσει με την προσωπική του ζωή, ούτε καν, εδώ έγινε πατέρας, για πρώτη φορά, πριν λίγο καιρό, και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Συμβαίνει το άλλο. Με τη δουλειά του μόνο μιλάει αυτός, και εκεί, λέει πάρα πολλά. Ναι, ακριβώς! Βέβαια, το να παντρεύονταν, αυτό το σημαντικό προσωπικό του γεγονός. Και κανείς να μην το έπαιρνε χαμπάρι, σε καμία περίπτωση. Με συνέπεια το tsipasblog.gr, να έχει εξασφαλίσει υλικό από πρώτο χέρι.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου, χθες δηλαδή. Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, Δώρα, παντρεύτηκαν με συνέπεια, να έλαμπαν από ευτυχία. Με συνέπεια, να ήταν όλοι εκεί, γονείς, συγγενείς, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες. Στις δύο τελευταίες κατηγορίες, κατατάσσονται ο Γιάννης Μωράκης με τον Πάνο Παπάζογλου, της επιχειρηματικής ομάδας του Cabaret, στα βόρεια. Με Απέργη θα πάει το έργο και φέτος το χειμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν γινόταν να μην δούμε και κανέναν εκπρόσωπο από το μαγαζί σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη, το «Casper at Verykoko», με τους οποίους επίσης έχει άριστη συνεργασία. Είδαμε τον Γιώργο Κελίδη, καθώς και τον Βασίλη Βαρσάμη. Ο οποίος ήρθε μόνο για το γάμο και έφυγε με τη πτήση τη βραδινή.

Να μη γράψουμε άλλα, να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.