Κοντά στο να δοθούν τα χέρια! Ο Τσακουμάκος, άλλος ένας επιχειρηματίας στην κατηγορία του μοναχικού και του αυθεντικού..Και ο Σαμπάνης

Πράγματι ο κόσμος της αθηναϊκής νύχτας, θα αλλάξει. Ίδιος δεν θα είναι, αλλά αλλαγμένος, και πολύ μάλιστα. Καθόλου ίδιος, καμιά σχέση με το παρελθόν, ακόμα και το πρόσφατο. Δικαιολογημένα, από πολλές απόψεις. Οι εποχές που οι περισσότεροι σχεδόν μεγαλομέτοχοι, συμπεριφέρονταν σαν τον θεό τον έναν τον μοναδικό. Η πολυθρόνα είναι ρεζερβέ από την εξοχότητα μου, μην τολμήσει κανείς να μου μιλήσει. Έχουν περάσει και δεν ξαναγυρνάνε. Αυτό δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το καταλάβουν οι παίκτες οι σημερινοί.

Να το θέσουμε αλλιώς το ζήτημα. Γιατί οι επιχειρήσεις, στα πολύ δύσκολα, όχι μόνο άντεξαν, αλλά κιόλας μεγάλωσαν, αφού ακολούθησαν την συνταγή, την ακομπλεξάριστη : “Εγώ βάζω αυτό. Εκείνος λέει ότι βάζει το άλλο”. Και στη νύχτα, το ακούνε και βγάζουν σπυράκια. Ποτέ δεν το κατάλαβα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παίζουμε με τις λέξεις; Ναι, κάνουμε παιχνίδι, αλλά όχι με τις λέξεις..Με την ουσία των πραγμάτων παίζουμε. Και με αφορμή την ατομική βόμβα, που από χθες, που πέταξε στο διαδίκτυο το tsipasblog.gr, έχει προκαλέσει τον μεγάλο χαμό, αυτόν που δεν έχετε ξαναδεί.

Ποια ήταν η ατομική βόμβα; Μια συμμαχία. Αφορά τον πακεταρισμένο επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο και έναν άλλον επιχειρηματία. Που οι λίγοι που τον ξέρουν πραγματικά, λένε πως η πορεία του ήταν, από πάντα, μοναχική και αυθεντική, που έχει στη κατοχή μαγαζί διαμάντι. Αυτό κι αν είναι ατομική βόμβα.

Φοβερό, ε; Αν συμβεί αυτή ένωση των κορυφαίων δυνάμεων, στον κόσμο των νυχτόβιων. Και τα σημάδια δείχνουν πως θα συμβεί, τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Σημαίνει πως ο τραγουδιστής κλάσεως Γιώργος Σαμπάνης, το χειμώνα ετούτο, θα κάνει το παιχνίδι του, στο “γήπεδο” του δεύτερου επιχειρηματία. Στην εποχή που όμως, που θα το βλέπει κανείς και με τις ιδέες και την ιδεολογία του Γιάννη Τσακουμάκου.

Τα πράγματα είναι απλά. Τα πράγματα είναι έτσι. Για συμμαχία μιλήσαμε.

Διαβάστε επίσης : (Ν2) Νέες απόρρητες πληροφορίες! Αυτά που συμβαίνουν τούτο το χειμώνα στη νύχτα, δεν έχουν ξαναγίνει – Ένας πραγματικός χαμός- Το επιβεβαιώνει και ο πρωθυπουργός Αρσενάκος! Για τον Σαμπάνη, ο Τσακουμάκος έκανε πρόταση big Βoom, για να συμμαχήσει με επιχειρηματία μάγκα- Γυναίκα δίπλα στον Οικονομόπουλο, είναι η βόμβα του Μπερτάκη- Ο Ρόκκος στον Παπαγεωργίου, το come back της Ζευγάρα είναι πολύ κοντά, ο Βρεττός στο παλιό Vandom.. Μωράκης, Βοτανικός, Αυτοκίνηση, ΜΥΛΟΣ Θεσσαλονίκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.