Το πρόβλημα για τους άλλους, όχι για τον Απέργη- Συνεχίζει στα βόρεια, που το παιχνίδι το κάνουν οι Μωράκης-Παπάζογλου-Αρβανίτης- Στη συνταγή του προσθέτει και την Μαλού..Σίγουρα στην μνήμη σας ακόμη υπάρχει

Να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα πρόβλημα κι αν πράγματι υπάρχει αδυναμία, να γίνει το παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, σε πολλά νυχτερινά γήπεδα της Αθήνας. Με το παραμικρό είναι εύκολο να παρεξηγηθεί μια σχεδόν κλεισμένη συμφωνία. Και εντελώς κακό να θεωρείται το κλίμα, να βρωμίζουν οι υποψίες, ακόμη και όταν ένα ματς προχωρήσει. Περίεργο; Καθόλου. Ναι, αλλά αυτοί είπαν πως μετά τον κοροναϊό, θα έβαζαν μυαλό. Όμως τίποτα δεν άλλαξε, επαναλαμβάνεται η ίδια Ιστορία. Ο καθένας τη πάρτυ του και στον κόσμο του.

Πράγματι. Κανένα πρόβλημα. Άλλο οι άλλοι τραγουδιστές, κι άλλο ο Νίκος Απέργης. Αποφασίστηκε να παραμένει στην έδρα του Cabaret, στα βόρεια, που μεγαλομέτοχος είναι ο Γιάννης Μωράκης. Έχει λόγο μεγάλο στο θέμα αυτό και Πάνος Παπάζογλου. Τα τελευταία χρόνια είναι από κοντά και ο Νίκος Αρβανίτης. Αυτοί κινούν τα νήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, που λένε..Και ειδικά στις σημερινές μέρες. Ναι, αλλά ο Απέργης στη συνταγή του την πετυχημένη, την κάνει ακόμη πιο δυνατή. Προσθέτει την Μαλού, σίγουρα στην μνήμη σας ακόμη υπάρχει. Κι αν χάθηκε τα τελευταία χρόνια, είναι μόνο για ένα πράγμα. Γιατί έκανε παιδάκι, και ήθελε αυτή να το μεγαλώσει, όχι οι νταντάδες. Το παιδάκι της τώρα μεγάλωσε, και μάλλον ήρθε η ώρα να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Και όχι σιγά-σιγά, αλλά στο γρήγορα-γρήγορα. Παρακάτω. Έχει παρακάτω. Τι, δηλαδή; Και με Απέργη χειμώνα στο Cabaret, και ντουέτο μαζί του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.