Αρσενίου-Κυανός όπως παλιά, και οι μνήμες από το Caramela βαράνε στο κόκκινο- Ανακοινώθηκε και ο Διονύσης Μακρής- Ποιοι τον στηρίζουν στην επιστροφή του ;

Bodega στο Μπουρνάζι. Το παιχνίδι του όπου να ναι αρχίζει, έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου και αρκετοί είναι… σίγουροι, το αισθάνονται, πως θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της αθηναίικής νύχτας. Και κάτι περισσότερο, θα κάνει τη διαφορά, θα είναι η επιλογή, η επόμενη μετά από τους μεγάλους ! Διότι δεν είναι δυνατόν να μην κερδίσει αυτή η ομάδα. Μα αυτό προκύπτει, κατάφερε να κάνει σχήμα, με Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό, που σημαίνει ότι η μνήμες από το Caramela βαράνε στο κόκκινο. Εδώ και ο Διονύσης Μακρής θα είναι, το λένε, το διαδίδουν τα ΜΜΕ. Από το πουθενά, εξαφανισμένος τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στην ενεργό δράση, και όχι αέρα πατέρα καλώς σας βρήκα. Αλλά έτσι όπως πρέπει, για να δώσει λύσεις. Και με νέο τραγούδι, από τον Μιχάλη Τουρατζίδη, και με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, που θα τον σιγοντάρει επικοινωνιακά. Και θα έχει τον Χριστόφορο Τσιαμτσίκα, σε αυτό το ρόλο του μετρ, στις εμφανίσεις του εκτός Bodega.

Διαβάστε επίσης : Τα νυχτερινά κομμάτια, που ψάχνουν απάντηση

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.