Κι όμως δεν είναι Πρωταπριλιά, δεν λέμε ψέματα- Για όλο τον χειμώνα, στην Πάτρα, στα Αστέρια, μετά την Αγγελική Ηλιάδη..Και ο τραγουδιστής που πολλά μαγαζιά και επιχειρηματίες στην νύχτα της Αθήνας, πρέπει να του φιλάνε στο χέρι- Αντύπας με κάθε επισημότητα – Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να το κάνει αυτό…Και ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε

Αυτός είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει, ο κόσμος να αλλάξει, να γυρίσει τούμπα. Και 300 χρόνια να είναι κάτοικος στη Γη, δεν πρόκειται να παρατήσει, να αθετήσει κάτι που έχει υποσχεθεί. Θα κάνει τα πάντα, μέχρι και σε άλλον πλανήτη θα ταξιδέψει. Όχι για την υπόσχεση του, όχι για το όνομα του, όχι για την ιστορία του, όχι για την φήμη του, όχι δεν θα κάνει πίσω.

Μα ποιος είναι αυτός ; Αυτός που είναι, όλοι έχετε καταλαβαίνει, σιγά που δεν έχτε καταλάβει. Σιγά που χρειάζεται να πούμε το όνομα του. Μπήκε στο παιχνίδι των Αστεριών, αυτού του νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα, του πιο μεγάλου, ότι θες μπορείς να κάνεις. Ε, σιγά που παίξει με τραγουδιστές, που θα ήταν μόνο για πάρτη του, άντε και για άλλους 100-150 γνωστούς. Πάρ’το εντελώς αλλιώς. Με τραγουδιστές για την τεράστια εξέδρα, την αθηναίική, την πανελλαδική, θα παίξει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό έδειξε η “βόμβα” της Αγγελικής Ηλιάδης. Αυτό δείχνει και φυσικά σε πολύ πιο τρανταχτό βαθμό, η ρίψη της ατομικής βόμβας : Στα Αστέρια Live Πάτρας, για όλο τον φετινό χειμώνα, και ο Αντύπας. Κορυφαίος, τεράστιος, τον σέβεσαι, υποκλίνεσαι. Η ιστορία που έχει γράψει, δεν υπάρχει. 

Κι όμως, ναι, αληθινό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.