Καψούρης με τον Ηρακλή

Μια κουβέντα είναι αυτή, πως ο Βελισσάριος Χωρινός μπήκε χορηγός στον Ηρακλή. Μπήκε χορηγός στην ομάδα που την έχει καψούρα, που για αυτόν, δεν παίζεται με καμία άλλη στον κόσμο. Που είναι ικανή σε μηδέν χρόνο, να βάλει φωτιά στην ευαίσθητη ψυχή του.

Μια ζωή είναι σε αυτή την ομάδα είναι χορηγός. Με κλειστά τα μάτια, θα είναι και μελλοντικά, χωρίς να τον ενδιαφέρει η κατηγορία, όπως και το να φανεί αυτός και η δυνατή ταξιδιωτική εταιρία του (Αthoshellas). Είναι καψούρης και ως καψούρης, περιμένει με αγωνία την στιγμή που θα την δει στη πoδοφαιρική σκηνή, να πρωταγωνιστεί ξανά. Επιτόπου θα κάνει σαν μικρό παιδί, θα φτάσει στην υπέρτατη φαντασίωση. Να έτσι νιώθει κάποιος όταν είναι στην εκκλησία, άλλος στα μπουζούκια, ο δίπλα στο προπατζίδικο, ο Αδαμαντίδης στη χαρτοπαιχτική λέσχη. Διαφέρει στον καθέναν η καψούρα ..Και ωφελεί. Και είναι αναγκαία, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πριν συνεχίσω, απαραίτητο να σημειώσω ότι αναφέρομαι σε αληθινό δυνατό επιχειρηματία, ο οποίος πέραν των δικών του, συμπεριλαμβάνεται πλέον και σε αρκετά γνωστά και πετυχημένα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Με το πιο γνωστό και εντυπωσιακό το Catalya, που βρίσκεται στο πολυχώρο Μύλο..Και θα τολμήσω να το ισχυριστώ. Ότι άλλαξε τον χάρτη της διασκέδασης εκεί, και θα την αλλάξει σε ακόμη πιο εμφατικό βαθμό, όταν το όλο πρότζεκτ ολοκληρωθεί. Και θα περιλαμβάνει εστιατόρια, σουίτες, κλαμπ, μπουζούκια, Γιώργο Σαμπάνη, ένα σώρο μεγάλα πράγματα. Και ο παίκτης Βελισσάριος είναι ταυτισμένος με την ομάδα του Κάσπερ, διότι αυτή, στο γήπεδο που αφορά αυτά, είναι η πιο δυνατή.

Θυμηθείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.