Ο Ασημομύτης και οι φίλοι του, δωρίζουν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, σκάφος που κοστίζει 300.000 ευρώ

Έριξα μια ματιά στην ανακοίνωση της δωρεάς του φωσκοτού σκάφους Skipper Patrol 38, στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, με την υπογραφή του Florios Mykonos Foundation. Τι παρατήρησα;

-Η παράδοση του, θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη του έτους

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Το Florios Mykonos Foundation είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα, που ανήκει στον γνωστό Μυκονιάτη επιχειρηματία στο real estate Φλώριο Ασημομύτη. Αναμενόμενο. Το λέει και το όνομα του.

– Συμπαίκτες σε αυτήν την σπουδαία πρωτοβουλία, θα είναι ο φίλος του και συνοδοιπόρος Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά και τα αδέρφια Σταυρουλάκη, ιδιοκτήτες της κατασκευάστριας εταιρίας Skipper.

-Η αξία του εν λόγω σκάφους, υπολογίζεται σε 300.000 ευρώ.

Ας πούμε και το άλλο. Στο φαινόμενο “στηρίζω έμπρακτα την κοινωνία της Μυκόνου” δεν είναι πρωτάρης, αλλά και σε πολλές άλλες φορές, που έχει χρειαστεί η βοήθεια του, την έχει δώσει. O Ασημομύτης. Όπως με τα δύο περιπολικά, το ένα ασθενοφόρο, τα ιατροφαρμακευτικά αναλώσιμα, το κλωβό αερομεταφοράς ασθενών covod και τους συμπιεστές οξυγόνου, που με δικά του χρήμα αγόρασε και δωρεάν τους τα έδωσε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.