Έτοιμο, το πρώτο κομμάτι, στο μεγάλο project “Πολυχώρος Μύλος Θεσσαλονίκη”

Κατ’ αρχήν, αφήνεις στην άκρη τι είναι ρίσκο και τι όχι. Αυτά δεν ισχύουν στις μπίζνες. Καλώς ή κακώς. Ο καθένας, άλλωστε, έχει το δικαίωμα να θεωρεί τούτο και το άλλο, αμαρτωλό ή όχι, ηθικό ή όχι, χυδαίο ή όχι, φυσιολογικό και τι ανώμαλο. Επίσης, ο καθένας έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται επιχειρηματικά όπως γουστάρει, με τη συναίνεση βέβαια του συμπαίκτη, που λέγεται τσέπη.. Επειδή η έννοια του οράματος, στην επιχειρηματικότητα, είναι, αυστηρώς διαπροσωπική υπόθεση. Εδώ τελειώνει η κουβέντα.

Όταν, λοιπόν, το ΤΣΙΠΑΣ ΜΠΛΟΚ, έγραψε για την νέα, αλλά στην ουσία απόκρυφη διείσδυση, στο Μύλο, στο πολυχώρο αυτό, στη Θεσσαλονίκη, από την γνωστή και δυνατή ομάδα των Casper-αίων.Το ζητούμενο ήταν με τι ταχύτητα θα το ξεκινήσουν. Με την μέγιστη είναι η απάντηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράδειγμα. Ένα από τα πολλά κομμάτια του, την αυλή του, λοιπόν, πίσω από τη βιλκα, θα την λένε Cataleya_Mylos_Area. Ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα. Θα ναι για ποτό φαγητό και θα κάνουν και κάποια live.

Διαβάστε επίσης : Μπέσα μόνο ζητάει !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.