“Κάποτε έτρωγε, έπινε και σηκωνόταν και έφευγε χωρίς να ζητήσει λογαριασμό ή αν οφείλω κάτι έστω για το τυπικό, ρε αδερφέ. Σήμερα δεν το ‘χε σε τίποτα να πάρει το κομπρεσέρ και να τα σπάει όλα”

Η εξουσία αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την ψυχή, τα αισθήματα και τις ιδέες του. Νόμος άγραφος. Όποιος κατέχει εξουσία, την όποια εξουσία, είτε δημόσιος υπάλληλος, είτε βασιλιάς, είτε δήμαρχος, είτε πρόεδρος ομάδας. Εύκολα φεύγει, ξεφεύγει τελείως, φθάνει στα άκρα, περνάει στην υπερβολή, φουσκώνει απίστευτα πολύ. Η λογική του δεν είναι πια κοινή. Και ξεχνάει εύκολα.

Η περίπτωση του γνωστού Ανδρέα, δεν υπάρχει άλλος σαν κι αυτόν. Του Αλίμου ο αυτοκράτορας, επιβεβαιώνει τον άγραφο νόμο. Το άτομο, πλανητάρχης της περιοχής του, σάλεψε από την υπερεξουσία του. Πως τα φέρνει η ζωή. Κάποτε έτρωγε, έπινε και σηκωνόταν και έφευγε χωρίς να ζητήσει λογαριασμό ή αν οφείλω κάτι έστω για το τυπικό . Σήμερα δεν το ‘χε σε τίποτα να πάρει το κομπρεσέρ και να τα σπάει όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιστορία που έφερε στο φως ο Δημήτρης Μαυρέλης, βασικός μέτοχος σε πολλά μαγαζιά, κάποια εξ αυτών βρίσκονται στην παραλιακή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.