Στα Καλά Καθούμενα…και στην Αθήνα! Ο Έλληνας Νουσρέτ από την Θεσσαλονίκη, ο μάγος της κρεατοφαγίας, έφερε το δημοφιλές εστιατόριο του, στην Ιερά Οδό..Και το project, αν μην τι άλλο εντυπωσιακό, ήδη συζητιέται πολύ- και οι φήμες Μαρινάκη από πίσω

Παρασκευή 3 Μαρτίου, επί της Ιεράς Οδού, είναι προγραμματισμένη εκδήλωση, για να επίσημα εγκαίνια, του «Στα Καλά Καθούμενα». Του εστιατορίου που είναι Top quality in Thessaloníki, στο κομμάτι κρέας, κρέας για λίγους. Ο Στέφανος Σαράτσης είναι ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του. Τον αποκαλούν Έλληνα Νουσρέτ. Έχει γίνει μεγάλη μόδα. Και ότι γίνεται μόδα στη συμπρωτεύουσα, μέσα σε λίγο χρόνο κατεβαίνει και στην Αθήνα. Νόμος!

Αυτό έγινε και στην τελευταία αυτή περίπτωση. Σε ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό concept, που ήδη συζητιέται πολύ.. Υπάρχει η επιλογή του εντυπωσιακού κτηρίου, περνάς απέξω και το χαζεύεις, είναι μοναδικό, μεγαλειώδες, κτήριο «θηρίο», που στο παρελθόν στέγαζε την Εθνική Τράπεζα. Δεν χρειάζεται λεζάντα. Στην εικόνα αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη φαντασία. Υπάρχει και η συνταγή, η πετυχημένη. Είπαμε, το κρέας σε άλλη διάσταση. Τι το πιο φυσιολογικό είναι να πετύχει, να μπορέσει να πιάσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι πράματι μια επένδυση που χρειάσθηκαν άπειρα χρήματα. Δεν μπορεί ο καθένας να την κάνει. Σε αυτό πατάνε οι φήμες που λένε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από πίσω. Κανείς όμως δεν τον έχει δει έως τώρα. Και να ήταν, σιγά που θα φαινόταν, θα είχε φυσική παρουσία, ένα τέτοιο μέγεθος, μην τρελαθούμε. Ο Σαράτσης κάνει τις πληρωμές, το κουμάντο όλο, μόνο αυτός φαίνεται.

Μικρή σημαία έχει. Μένουμε στο ότι τα «Στα Καλά Καθούμενα» της Θεσσαλονίκης, τώρα και στην Αθήνα. Και αμέσως να το επισκεφθείτε, θα εντυπωσιαστείτε, θα σας αρέσει πολύ. Εκεί, θα βρείτε το εστιατόριο με τη γνώριμη κρεατοφαγική ταυτότητα. Παράλληλα, όμως, θα εμπλουτιστεί και με διάφορα παράπλευρα projects. Όπως ένα in house μικρό ξενοδοχείο με εννέα πολυτελείς σουίτες, έναν εντυπωσιακό χώρο private dining, αλλά και food-trucks στο πάρκινγκ δίπλα!

Οπότε, θα επανέλθουμε, με περισσότερες λεπτομέρειες. 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "×1 stefanos_saratsis"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.