Κανονική Παναχαϊκή μετά από 100 χρόνια

Δεν χρειάζονται μυθιστορηματικές περιγραφές συγγραφικής αξίας, για να αναδείξουν το πρόβλημα, το προβλεπόμενο κατάντημα της σημερινής Παναχαϊκής. Της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής. Αιώνιο κατάντησε. Μιλάνε μόνα τους τα γεγονότα.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, που λένε, από το άρθρο του tsipasblog. Μιλούσε για τις στοιχηματικές αποδόσεις, πως “τρελαίνονται” με το που την βλέπουν. Άρθρο που πίεσε ψηλά και ενόχλησε αφάνταστα το προεδρικό κομμάτι της, Πέτρο Σταθάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σήμερα, εδώ μέσα στην Αγυιά, έχασαν οι Πατρινοί από τον Προοδευτική, με 0-1. Κάπου στο 60 λεπτό, το γκολ των φιλοξενούμενων. Και κόκκινο χτύπησε η γκρίνια, η διαμαρτυρία και η αγανάκτηση απλό πλευράς κοκκινόμαυρης κερκίδας. Και βέβαια, δεν μπορούν να ανεχτούν σαν την σημερινή εικόνα της ομάδας. Περισσότερο τους ενοχλεί που δεν προσπάθησε, παρά η ήττα σαν ήττα.

«Το αστείο είναι ότι η διοίκηση παραπονείται για τον κόσμο, ότι είναι λίγος. Θα λιγοστέψει κι άλλο. θα είναι ένας εφιάλτης» λέει ένας φίλος της Παναχαϊκής, το έγραψε στο facebook. Παρών στα επικριτικά σχόλια και αυτά για σενάρια στοιχήματος. Διαβάστε δύο μόνο τέτοια : «Ας είναι καλά το στοίχημα….κρίμα» «Το δώσαμε το παιχνίδι. Απλά τα πράγματα!!!»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.