Κόντρα στον covid-19 και τα κλειστά νυχτερινά γήπεδα

Πέτρος Ιακωβίδης

Καλλιτεχνικά, και δεν το συζητούμε αυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν υστερεί, μην πω ότι υπερτερεί του οπουδήποτε άλλου Έλληνα τραγουδιστή. Καμιά έκπληξη, λοιπόν, που το ολοκαίνουργιο του single, με τίτλο “Μη Θυμώνεις”, σε στίχους και μουσική, μάλλον, του ίδιου, που κυκλοφόρησε σήμερα μόνο σε video teaser, μέσα από το κανάλι του στο Youtυbe, φωνάζει από μακριά, ότι είναι σουξέ. Ότι θα κάνει επιτυχία. Ότι θα σκαρφαλώσει στις τάσεις.

Το πιο σημαντικό. Κάνει μπάμ ότι θα είναι ακόμη μια πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά του Ιακωβίδη. Παράλληλα, θα είναι η μεγάλη απόδειξη ότι σήμερα η μουσική βιομηχανία μας δεν υστερεί. Ότι η οργάνωση της παραγωγής τραγουδιών μας δεν μειονεκτεί. Ότι, ευτυχώς, υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, μέσα στην γενική προβληματική και αντιεπιχειρηματική “κουλτούρα”, στην οποία έχουμε εντάξει, εκτός από την κοινωνία, πλέον και το τραγούδι …και την πληρώνει ο τραγουδιστής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πώς γίνεται αυτό, απορούν κάποιοι. Γιατί να μην γίνεται, σχολιάζει ο Τσίπας. Ο Ιακωβίδης δεν μένει στο ότι ο covid-19 προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στη νύχτα. Κυρίως οικονομική. Αυτό είναι το περισσότερο. Τα έσοδα, άλλωστε, από τις εισπράξεις των νυχτερινών κέντρων, είναι αυτά που γεμίζουν τα ταμεία των τραγουδιστών. Περισσότερο από όλα, χρειάζεται να υπολογιστεί αυτό το κονδύλι, για να βγει το μπάτζετ των προσεχών δισκογραφικών τους βημάτων. Ένας τραγουδιστής αξιόπιστος, ο οποίος θέλει και να παραμείνει τέτοιος, χρειάζεται να υπολογίζει πρώτα τι χρήματα θα μαζέψει και μετά τι θα ξοδέψει.

 Μη το παραξηλώνουμε όμως. Θέμα ωρών το νέο μεγάλο σουξέ του Πετράν.

Διαβάστε επίσης : Ο Ιακωβίδης όλο και καλύτερος…, περιμένουμε τη συνέχεια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.