Ο Ιακωβίδης όλο και καλύτερος…, περιμένουμε τη συνέχεια

Ο Ιακωβίδης όλο και καλύτερος..., περιμένουμε τη συνέχεια

Τη γνωστή έκφραση “τραίνο στην ώρα του”, μου φέρνει στη σκέψη η παρουσία του Πέτρου Ιακωβίδη στο Teatro Athens, με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Κυριαζή. Στον Ιακωβίδη, βέβαια, ταιριάζει να πεις “όλο και καλύτερος”.

Λέμε “όλο και καλύτερος”, για κάποιον που τον αισθανόμαστε καλύτερο από πριν, που βελτιώνεται συνεχώς. Που καθημερινά εξελίσσεται και πλέον απομένει να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την πρεμιέρα του, στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη, ως τώρα, ο Ιακωβίδης δεν προσπάθησε να το τραβήξει στην αντεπίθεση. Απεναντίας, έκανε παιχνίδι πρωτοβουλίας. Και στο σύντομο μέλλον, ο Ιακωβίδης θα συνεχίσει την ίδια “τακτική”, με παιχνίδι πρωτοβουλίας.

‘Φτερά στα πόδια” είναι η παρουσία του Ιακωβίδη στο TEATRO. Αποτέλεσμα που του δίνει κουράγιο να πάει παρακάτω. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι πως θα διαχειριστεί ο Ιακωβίδης τη συνέχεια. Επί του παρόντος, μαθαίνω πώς στις 10 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, μέσα από το κανάλι του στο Youtube, θα κυκλοφορήσει το νέο του single, με τίτλο “Κοιμήσου Απόψε Εδώ»

Διαβάστε ακόμα: Δεν αλλάζει «φανέλα» !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.