Που θα τραγουδήσει στην Αθήνα

Που θα τραγουδήσει στην Αθήνα

Προβλήθηκε και το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής συνέντευξης του Αντώνη Ρέμου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Για την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, του STAR Chennel, που μετέχει στο πάνελ του.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και τώρα, στο part 2, ειδήσεις βγήκαν. Η σημαντικότερη, όμως, κατά την κρίση μου, είναι ότι δεν θα δουλέψει τη φετινή χειμερινή αλλά και ανοιξιάτικη περίοδο στην Αθήνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αναλυτική απάντηση του τραγουδιστή-“Βασιλιά” :

“Στην Αθήνα δεν έχω σκοπό να έρθω να δουλέψω σε μαγαζί. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν στη γιορτή μου, στις 18 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά υπάρχει μια μικρή παύση και στις 12 Φεβρουαρίου, δηλαδή ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και των γενεθλίων της κόρης μου, ξεκινάω μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα. Πρώτος σταθμός η Αθήνα και το κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Τη βδομάδα πριν το Πάσχα, θα βρεθώ στη Θεσσαλονίκη πάλι, στο “Παλέ ντε Σπορ”. Και μετά, πρώτα ο θεός, καλά να είμαστε, φεύγουμε Αμερική.

Διαβάστε επίσης : Ο Ρέμος στη (χειμερινή) περιοδεία, με πόσο πακέτο

Για να φτάσει σε αυτό που θέλουν όλοι να μάθουν. “Του χρόνου, τον Οκτώβριο, με γαμέτες τις μπαταρίες και με μεγάλη όρεξη, θα έρθω στην Αθήνα. Δεν ξέρω ακόμα που”, ήταν τα on the camera λόγια του Ρέμου.

Επιβεβαιώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του tsipasblog.gr , περί πιθανότητας συνεργασίας με τον Κώστα Ματσίκα (Έναστρον), αλλά για τον επόμενο χειμώνα.

Ιδού τα πειστήρια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.