Είναι ο μοναδικός Ρέμος, ο μοναδικός Βασιλιάς

Είναι ο μοναδικός Ρέμος, ο μοναδικός Βασιλιάς

Πριν από λίγες μέρες, το tsipasblog.gr έγραψε ότι ο Βασιλιάς είναι ένας. Ότι ο Βασιλιάς είναι ο Αντώνης Ρέμος. Ότι ουδείς μπορεί να του αφαιρέσει το στέμμα. Τελειώσαμε. Ακόμα κι αν οι ουρανοί μ’ όλους τους θεούς της σημερινής ελλαδικής νύχτας αποφασίσουν ότι κάποιος άλλος είναι πιο τεράστιος από αυτόν. Τον Αντώνη Πασχαλίδη, που έγινε το πιο αναγνωρισμένο όνομα στο τραγούδι, σαν Ρέμος. Επαναλαμβάνω, ότι στο θρόνο κάθεται ο Ρέμος. Σήμερα.

Είναι ένας θεός της νύχτας ο τραγουδισταράς, που γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970 ; Δεν θέλει ερώτημα! Είναι, όμως, ο μοναδικός θεός του νύχτας, όπως διαβάζουμε στο tsipasblog.gr στις 29 Οκτωβρίου 2019 (ΕΔΩ);

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί να μην είναι θεός ο Ρέμος, μάλιστα ο μοναδικός; Και το ερώτημα μόνο προκλητικό και υβριστικό στα θεία είναι αν λάβει κανείς υπ’ όψιν την πραγματικότητα. Ότι, δηλαδή, το παιχνίδι με τη καλλιτεχνική μπάλα λατρεύεται σ’ όλη την Ελλάδα. Σιγά που θα περίμενε τον Τσίπα ο επί χρόνια “κολλητός” του, Χρήστος Βαρδάλος, για να αξιολογήσει την κλάση του Ρέμου και την προσφορά του στο παιχνίδι της νύχτας.

Ιδού τι έγραψε χθες στο instagram o Vard.

Θεός όχι διότι απλά είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας. Θεός και μοναδικός διότι φτάνει στο γήπεδο πράγματα που κανείς άλλος μπορεί. Σήμερα, στον 21 αιώνα όπου η νύχτα περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν είναι δυνατή, σκληρή, τραχιά και ταχεία, με συνέπεια να περιορίζεται, να βρίσκει μόλις κάποιες χαραμάδες δημιουργίας, η τεχνική και η ποιότητα και των πιο ταλαντούχων τραγουδιστών.

Διαβάστε επίσης : «Αρρωστος» με τον Βασιλιά Ρέμο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.