Πέρι Πάολας και Μπερτάκη

Πάολα- Κώστας Μπερτάκης

Μάθαμε ότι η Πάολα, είχε πρεμιέρα χθες στη Θεσσαλονίκη. Στο Vogue Club, που ανήκει στον Κώστα Μπερτάκη και την οικογένεια Ποζίδη. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, και δεν πρόκειται να το μάθουμε αν δεν περάσουν κάποιες εβδομάδες, είναι αν η Πάολα βρήκε τον Μπερτάκη. Αν η πασίγνωστη και κοσμαγάπητη τραγουδίστρια και ο πανέξυπνος κρητικός επιχειρηματίας θα… (ξανά) συναντηθούν, θα (ξανά) κολλήσουν να το πούμε λαϊκά, ώστε να ωφελήσει ο γάμος τους και τις δυο πλευρές.

Όπως ακριβώς συνέβη, δηλαδή, πριν κάποια χρόνια. Ο ένας βρήκε τον άλλον, από υπέροχοι «δεύτεροι», έγιναν λαμπροί καρατερίστες και έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική νύχτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι είναι. Το ζητούμενο είναι και οι δυο οι πλευρές να πάρουν ό,τι μπορεί να δώσει η μια πλευρά στην άλλη. Η Πάολα περιμένει να γυρίσει στο παρελθόν της, αλλά και ο ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων, να ξαναβρεί και να καλπάσει το αγαπημένο του άλογο. Να πάρει θέση και να ξεφύγει, για άλλη μια φορά ακόμα!

Ο επιχειρηματίας παίρνει από τον τραγουδιστή, αλλά και του δίνει. Ο τραγουδιστής παίρνει από τον επιχειρηματία, αλλά και του δίνει. Και η αποτελεσματικότητα σ’ αυτό το νταραβέρι εξαρτάται από το σε ποιο βαθμό οι δυο πλευρές απέκτησαν χημεία, και το σπουδαιότερο κατά πόσο η μια πλευρά πιστεύει στην άλλη.

Αντιληπτό ότι είναι πρόωρο να μιλήσει κανείς για την περίπτωση Πάολα- Μπερτάκη. Η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή και ταιριάζει στο ξεκίνημα κάθε καινούργιας συνεργασίας επιχειρηματία- τραγουδιστή.

Χθες, πάντως, η Πάολα “σάρωσε”, από κάθε άποψη, στη Θεσσαλονίκη. Τόσο σε προσέλευση του κόσμου, όσο και σε μεγάλες καταναλώσεις. Μια τέτοια Πάολα, είναι χιλιομετρικά σε απόσταση από κάθε άλλη γυναίκα τραγουδίστρια της σημερινής εποχής. Δεν βλέπει καμία. Κι αυτή τη φορά, το εντυπωσιακό ξεκίνημα του χειμώνα που σημείωσε, φυσικά μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, έχει τη σημασία… διπλής νίκης. Επιτέλους, να “ξανασμίξουν” με τον Μπερτάκη και να αρχίσουν τη διαδικασία της συγγραφής των μεγάλων κομματιών ή και ολόκληρου το βιβλίου, που ξεκίνησαν στο Teatro Athens…αλλά το άφησαν στη μέση του δρόμου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.