Κάνει μπαμ πως είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία του 47χρονου “Αμερικανού” στην Καλαμάτα! Άρχισαν οι συλλήψεις ! Πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο Αλβανό και το ερώτημα αν έχουν εμπλακεί οι ”σοβαροί” παίκτες στα κυκλώματα της νύχτας της Αθήνας

Σε προσαγωγή και σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, ως υπόπτου για τη δολοφονία του 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα ενώ ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 22χρονος που συνελήφθη ήταν συνοδηγός στο όχημα, με τον συνεργό του να είναι οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, να έχει ταυτοποιηθεί και να αναζητείται. Πρόκειται για 38χρονο άνδρα αλβανικής υπηκοότητας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε βάρος και των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως είπε στα Παραπολιτικά 90.1 και στην Χριστίνα Καρδιόλακα, ο Ηλίας Τσίπας, ο 47χρονος, είχε απασχολήσει παλιότερα τις αρχές –όχι μόνο τις ελληνικές αρχές αλλά και τις αμερικανικές– για υποθέσεις ναρκωτικών. Ενώ κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους, που του είχαν επιβληθεί από τον εισαγγελέα. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία, το θύμα ζούσε αρκετά χρόνια στο Σικάγο μαζί με τα αδέρφια του, ενώ στη Μεσσηνία ήταν ευρέως γνωστός με το όνομα «Αμερικάνος».

Έτσι, σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι Αρχές “βλέπουν” ως βασικό σενάριο, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύνηθες φαινόμενο! Τι λέγαμε; Το πιο βασικό ερώτημα που τίθεται είναι: Οι ”σοβαροί” παίκτες στα κυκλώματα της νύχτας της Αθήνας, έχουν εμπλακεί ή όχι ;

Πώς έγινε το “μαφιόζικο χτύπημα”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και έκλεισαν τον δρόμο στο θύμα που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Ο ένας κατέβηκε και ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι, πετυχαίνοντας όπως όλα δείχνουν αρτηρία.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.