O τραγουδιστής- φάρμακο στη καρδιά και η επίσκεψη στο Fever, για να θυμηθεί τα παλιά! Ο Σταμάτης Γονίδης, ο κουμπάρος Θανάσης Παπαγεωργίου και η Πάολα με τον Πλούταρχο, που σκίζουν στη πραγματικότητα (video)

Μιλάμε για τον Σταμάτη Γονίδη. Απίστευτης αξίας η φωνή του, στη καρδιά των ανθρώπων. Το πιο σημαντικό όργανο, που δεν είναι απλώς ένα όργανο. Είναι ένα όργανο με αξιοθαύμαστες λειτουργίες. Σε άνθρωπο και ζώο. Η καρδιά είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της αγάπης, της φιλίας, του έρωτα. Εδώ είμαστε.

Σταμάτης Γονίδης. Πάντα ξεκινάς από αυτόν, όταν θες να μιλήσεις με τραγούδια στην καρδιά. Σε ποιο μαγαζί τον πέτυχαν χθες, ε; Στο Fever και δεν είναι ακόμη ένα νυχτερινό κέντρο. Σημαίνει πάρα πολλά για αυτόν, τόσα μεγαλεία και θριάμβους, έχει ζήσει στο κάστρο του Θανάση Παπαγεωργίου. Μήπως να ξεχάσω ότι αυτός, ήταν ο κουμπάρος και μοναδικός καλεσμένος στο μυστικό του γάμο, στην Κύθνο, το 2015 ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπα Fever. Θυμίζει πολύ από τα παλιά, με το φετινό του σχήμα, Πλούταρχος-Πάολα. Είπα χθεσινή επίσκεψή Σταμάτη Γονίδη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.