Καλοκαιρινά πλάνα Λου! Δεν θες να μάθεις τι ετοιμάζει, άστο θα τρελαθείς

Παναγιώτης Λου

Έχει τρέλα; Έχει. Πόσο τρέλα έχει; Δύσκολα πολύ να την υπολογίσεις ακριβώς. Μην μπεις καν στην διαδικασία, εκτός κι αν θέλεις να τρελαθείς και εσύ. Πάνω κάτω; Όσο ελάχιστοι πανελλαδικά, σίγουρα όσο κανείς άλλος στην νυχτερινή Πάτρα, δεν την συναντάς κάθε μέρα. Μια φορά στα 100 χρόνια. Σωστά! Μια φορά και από σπόντα, είπε να πάρει μέρος στο νυχτερινό επιχειρείν. Και σε οκτώ μήνες, έχει κάνει τόσα, που όλοι οι προηγούμενοι μαζί, δεν είχαν κάνει. Είπαμε. Έχει τρέλα που δύσκολα την υπολογίζεις. Μπήκε στο χορό και θα τους χορέψει όλους, χειμώνα και καλοκαίρι. Το κόστος δεν τον ενδιαφέρει, δηλαδή, το πόσα θα χαλάει. Είναι αδιάφορος για το χρήμα, ενδιαφέρεται μόνο για την υστεροφημία του. Αν δεν το κάνει, δεν θα ολοκληρωθεί, δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ σαν ύπαρξη επάνω στη γη.

Ρίξε μια ματιά, στη πρόγευση από τα καλοκαιρινά του πλάνα, και δεν θες να μάθεις τι ετοιμάζει, άστο είναι από άλλον πλανήτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξέρεις τώρα, γιατί τον είπε “φαινόμενο” τον Λου το tsipasblog.gr. Άλλη λέξη δεν μας βγήκε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Στην χειρότερη Παρασκευή, αφού έχεις 40 τραπέζια, αυτό είναι ..επιτυχία!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.