Από αξιόπιστη νυχτερινή πηγή, για την δολοφονία του “Αμερικάνου”! Δεν ήρθε από τους «βαρόνους» της Αθηναϊκής Μαφίας, η εντολή για αυτή την εκτέλεση

Ένα κάρο θεωρίες συνωμοσίες, μαζί και νυχτερινά παρατράγουδα, λέγονται κάθε φορά, που κάποιος από τον κόσμο της παρανομίας, αποβάλλεται εκτός παιχνιδιού, οριστικά, μια και έξω! Και αυτό γίνεται με συμβόλαιο θανάτου. Υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 47χρονου «Αμερικανού», το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης στην Καλαμάτα. Κι ενώ εξιχνιάστηκε η δολοφονία του. Σε αυτήν αναφέρεται ότι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 22χρονος Έλληνας και 38χρονος αλλοδαπός, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη, ενώ ο τελευταίος αναζητείται. Το Tsipas Blog έθεσε την ερώτηση, που είναι η πιο σοβαρή ερώτηση : “Οι ”σοβαροί” παίκτες στα κυκλώματα της νύχτας της Αθήνας, έχουν εμπλακεί ή όχι ;”

Το διάβασαν όλοι, βέβαια. Πρόσωπο, που μπανίζεις πως μπανίζει. Για να δούμε τι μας είπε. Και όχι! Δεν υπάρχει κοινός παρονομαστής με τις μεγάλες και ισχυρές δυνάμεις, του οργανωμένου εγκλήματος, με έδρα την Αθήνα, και θα στο εξηγήσω. Μιλάει ο σχεδιασμός της εκτέλεσης, δίνει την απάντηση. Δεν ήταν Αθηναίικής Εθνικής. Πρώτα πήγαν να τον απειλήσουν, να τον εκβιάσουν. Το πήγαν στην προειδοποίηση, στην τρομοκρατία και μετά ήρθε το όπλο. Το πιστόλι. Δεν άκουσα κανέναν να το πει. Δεν το διάβασα πουθενά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.