Τόσο απλά! Αστέρια του Loy! Κυριακή του Καρναβαλιού, με Γιώργο Βελισσάρη, Αγγελική Ηλιάδη και Τζωρτζίνα Νικάκη

Λου τον λένε. Τι θα πει Λου; Πολλά θα πει. Μια λέξη που λέει πως η Πάτρα, η νυχτερινή, ακούγεται πολύ έντονα πλέον, σήμερα, μέχρι την Αθήνα. Στην τύχη δεν ήρθε τίποτα, με ξηγημένες κουβέντες, με τρελά λεφτά που χαλάστηκαν, από το καλοκαίρι ως τώρα, στο W και τα Αστέρια. Έτσι ήρθαν όλα. Συνταγή που θα τον ακολουθεί, μέχρι την τελευταία του ανάσα. Με αυτή έχει έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, ακόμη και τους πιο δύσκολους στο παιχνίδι αυτό. Αρκεί για να πει το όνομα του, για να κλείσει τη δουλειά στο λεπτό.

Αντιληπτό πως αυτό λέγεται από το Tsipas Blog και εννοείται πως αυτό είναι. Η τελευταία επιβεβαίωση, η Σαββατιάτικη. Ο φοβερός και τρομερός του δημοτικού τραγουδιού, Γιώργος Βελισσάρης. Μια βόλτα πέρασε πέρασε από τα Αστέρια του Loy (Αντύπας-Ηλιάδης), και επιτόπου έκλεισε η συμφωνία. Για τις 26 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτή την ημέρα, Κυριακή πέφτει, που σημαίνει το τέλος της αποκριάς, και τα μάτια όλων θα είναι πάνω, καταπάνω στο μεγαλύτερο καρναβάλι. Ξέρετε το Πατρινό! Μαζί με την εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη, είναι εκπληκτική η χημεία αυτών των δύο. Και η Τζωρτζίνα Νικάκη στην ομάδα τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.