Καλύτερα τώρα για το Padam

Ε, αφού το βρήκαν το “φάρμακο” για τους κλειστούς χώρους στην εστίαση και την ψυχαγωγία, μόνο για καθήμενους, πλήρως εμβολιασμένους, οι οποίοι θα τσεκάρονται στην είσοδο, με το Covid Free GR. Την εφαρμογή, που δείχνει μόνο το όνομα του κατόχου του πιστοποιητικού, ενώ δεν κρατάει και δεν αποθηκεύει προσωρινά ή μόνιμα προσωπικά δεδομένα ή ιστορικό επαληθεύσεων. Είναι από προχθές, Τρίτη 13 Ιουλίου, διαθέσιμη για κινητά, τηλέφωνα και tablet με λογισμικό iOS ή Android..Και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας στο App Store και στο Google Play.. Αυτά είναι τα δεδομένα και προσαρμόζεσαι. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Όχι ! Και ίσως να βγει σε καλό, σε κάποιους που είχαν χώρο κλειστό πολύ μεγάλο, αλλά ήταν εξεγραμμένοι χωρίς την εφαρμογή.

Μη ξεχνιόμαστε. To Padam στη Γλυφάδα, που αφού επιβίωσε από την μεγαλύτερη καταστροφή του κόσμου των μαγαζιών, τώρα και με το συν 80% της χωρητικότητας, που θα πάρει από το κλειστό κομμάτι του, θα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με το χθες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά ακριβώς είπε στο κεντρικό δελτίο του ANT1, o υπεύθυνος του καταστήματος, Θανάσης Χρονόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.