Το εμβόλιο δεν τον ..έσωσε !

Στόχος για δεύτερη φορά του κορονοϊού έγινε, παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, με το εμβόλιο της Pfizer. Αυτό είπε ένας τραγουδιστής, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας, από τους Droulias Brothers, από το προφίλ του στο Instagram. Και πέσανε να τον φάνε, γιατί είπε αυτό που είπε. Μα, αυτό έπαθε, αυτό του συνέβη και όχι κάτι άλλο.. Και δεν κάνει παρέα με τον Γρηγόρη Πετράκο! Για να πεις ότι λέει ότι του κατεβάζει η γκλάβα του. Πρώτα, δηλαδή, έχει επικοινωνία με τον “ψεκασμένο” και “γραφικό αρνητή” -όπως τον χαρακτηρίζουν κάποιοι- συνάδελφο του, και μετά παρλάρει το Λόγο του.

Ναι, αλλά σ’ αυτούς που τον σχολίασαν, επειδή θεώρησαν ότι είναι ομοίως με τον Πετράκο. Μα, ο Ντρούλιας δεν είπε τι πιστεύει, δεν εξέφρασε την προσωπική άποψη του, δεν μετέφερε τη θέση του, πάνω στο θέμα “Είναι η δεν είναι αμαρτία να κάνουμε το Εμβόλιο”. Ενώ είχα κάνει το εμβόλιο, κόλλησα ξανά..Και, άρα, ποιος ο λόγος που εμβολιάστηκα, κατόπιν άκρως πιεστικής προτροπής Κυβέρνησης Μητσοτάκη ; Πάλι στο σημείο μηδέν, στην ανυπαρξία είμαι. Αυτό σου λέει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επειδή κάποιοι θα ερμηνεύουν τη προσωπική του μαρτυρία έτσι, άλλοι γιουβέτσι, άλλοι στουπέτσι. Άκρη δεν θα βγει. Αν, όμως, αυτό που λέει, όχι που θέλει, που έπαθε, είναι guarante 100%, τότε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Δείτε την ανάρτησή του :

«Παιδιά καλησπέρα, είχα έναν ενδοιασμό αν πρέπει να κανω το video ή όχι αλλά νομίζω ότι και εσείς πρέπει να γνωρίζετε
Πριν από περίπου 2,5 μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού, άρα είμαι ένας πολίτης που μπορώ να κυκλοφορώ πλήρως στους χώρους που ορίζει η κυβέρνηση για τους πλήρως εμβολιασμένους
Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες , πόνοι στα κόκκαλα λίγο πονόλαιμος και καταρροή μεχρι που χθες εκανα ενα σελφ τεστ βγήκε θετικό έκανα και μοριακό βγήκε και αυτο θετικό ο πυρετός εχει παει στο 38.3 κα θελω να σας πω οτι ο κορονοιος χτυπάει και τους εμβολιασμένους, η μετάλλαξή του χτυπάει και τους εμβολιασμένους. Μπορούμε να το κολλήσουμε και να το μεταδώσουμε . Ζωντανό παράδειγμα ειμαι εγώ . Οφείλετε να το γνωρίζετε και να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας

παρόλα αυτα περιμένω τα σχόλια σας και την άποψή σας πάνω σε αυτό το θεμα»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.