Jumbo Vs Skag: Μία δικαστική διαμάχη έλαβε τέλος με νικητή…

Jumbo Vs Skag: Μία δικαστική διαμάχη έλαβε τέλος με νικητή…

Για παράνομη χρήση του εμπορικού σήματος “UNIVERSITY”, που έχει κατοχυρώσει η Skag, καταδικάστηκε η Jumbo, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Skag, η Jumbo, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάστηκε για την παράνομη χρήση του σήματος “UNIVERSITY” της Skag και υποχρεώθηκε να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, το δικαστήριο καλεί τη Jumbo να αποσύρει από την ελληνική αγορά όλα τα σπιράλ τετράδια πολλαπλών θεμάτων που φέρουν τη σύνθετη λεκτική ένδειξη «University Book» καθώς και να καταβάλλει στην Skag το ποσό των 6.815,25 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Skag η αποζημίωση σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει, τη ζημιά που έχει υποστεί η εταιρεία που εκπροσωπεί για την επί δύο έτη παράνομη χρήση του σήματος με πωλήσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων και υπογραμμίζει πως η αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει η Jumbo στην SKAG κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό.

-από bankscom.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.