Ολίβια Βασιλόπουλος: Η Πατρινιά ομογενής καλλονή με διεθνή καριέρα ως μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ και την Ασία (εικόνες)

Νέα, πανέμορφη, με προσωπικότητα, και υψηλή μόρφωση, η Olivia Vasilopoulos, είναι ένα πρόσωπο, που σίγουρα, αξίζει να μας απασχολήσει πολύ, αφού ήδη στην Ασία, όλοι μιλάνε, για την εξωτικής ομορφιάς Ελληνίδα, που «σαρώνει» στον εκεί, χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, και πλέον, βρίσκεται και στην Ελλάδα, για να ακολουθήσει, τον λαμπερό δρόμο, που ανοίγεται, μπροστά της.

Αν και το μόντελινγκ, μπήκε κατά λάθος στη ζωή της, το 2020, μέσα σε χρόνο dt, κατάφερε να κερδίσει τους Ασιάτες και να είναι περιζήτητη, για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, φωτογραφήσεις, και διαφημιστικές καμπάνιες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Ολίβια Βασιλόπουλος, μόλις 21 ετών, γεννημένη στην Αυστραλία, από Έλληνες γονείς (μητέρα από την Πάτρα και πατέρα από το Άργος και τη Μυτιλήνη) , μεγαλωμένη στο Χονγκ Κονγκ, και με τη ζωή της, να μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Χονγκ Κόνγκ, κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της, στο χώρο του μόντελινγκ, και όχι μόνο, κάνοντας μας, κάνει υπερήφανους ως Έλληνες, στο εξωτερικό, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί, καμαρώνει για την ελληνική καταγωγή της. Με μία απαράμιλλη κλασσική ομορφιά να την διακρίνει, με μοναδικό ήθος και αξίες, να την χαρακτηρίζουν, μέσα σε δύο χρόνια, πέτυχε, να είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της μόδας σε Χονγκ Κονγκ και Ασία γενικότερα, αφού, την ξεχώρισαν για την εξωτική ομορφιά της.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, ξεκίνησε τυχαία, όταν την περίοδο της πανδημίας, επιστρέφοντας το 2020, από την Μελβούρνη, όπου είχε ξεκινήσει τις σπουδές της στις πολιτικές επιστήμες και ξένες γλώσσες, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, στο Χονγκ Κονγκ, άρχισε να ανεβάζει στο Instagram, προσωπικές της φωτογραφίες, (η φωτογραφία είναι επίσης μεγάλη της αγάπη, την οποία σπουδάζει παράλληλα), και την ανακάλυψε, ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, προτείνοντάς της, να συνεργαστούν. Ένας λαμπερός δρόμος στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, μόλις θα ξεκινούσε για την Ολίβια Βασιλόπουλος (Olivia Vasilopoulos), με δεκάδες φωτογραφήσεις, εξώφυλλα, συνεργασίες! Με ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο, τριτοετής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μιλώντας άπταιστα, πολλές γλώσσες, εκ των οποίων, Καντονέζικα, Μανδρακινά, Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά, η Ολίβια, σε κερδίζει με την ομορφιά της, και σε μαγεύει με την προσωπικότητά της.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Ελλάδα, ξεκινώντας συνεργασία, με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, με σκοπό, να κερδίσει και την ελληνική αγορά μόδας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.