Θέατρο Μαριούπολης ! Πως οι Ναζί ήθελαν να αρχίσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο- Απίστευτες αποκαλύψεις, που θα συζητηθούν, από διάσημο δημοσιογράφο (βίντεο)

Δημοσιογράφος ξεσκεπάζει την προπαγάνδα…

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μαξ Μπλουμενθαλ, σε άρθρο του για το The Gray Zone με τίτλο «Σκηνοθετήθηκε ο βομβαρδισμός του θεάτρου της Μαριούπολης από Ουκρανούς εξτρεμιστές του Αζόφ για να πυροδοτήσουν παρέμβαση του ΝΑΤΟ;» αποκαλύπτει μαρτυρίες κατοίκων της Μαριούπολης καθώς και στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα Telegram νωρίτερα, και προειδοποιούσαν ρητά για επιχείρηση προβοκάτσιας (false flag) στο θέατρο της πόλης, με προφανή στόχο να κατηγορηθεί η Ρωσία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα εν λόγω στοιχεία «υπονομεύουν την μέχρι στιγμής πιο συναισθηματικά φορτισμένη κατηγορία της Ουκρανίας εις βάρος της Ρωσίας», όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Επιρρίπτουν στην Ρωσία την ευθύνη πως δήθεν «στοχευμένα βομβάρδισε αθώα παιδιά που αναζητούσαν καταφύγιο μέσα στο θέατρο της Μαριούπολης».

Σύμφωνα με το άρθρο: «Τρεις μέρες πριν τον βομβαρδισμό του θεάτρου της Μαριούπολης, ντόπιοι κάτοικοι έλεγαν ότι στο θέατρο θα πραγματοποιείτο μια επιχείρηση προβοκάτσιας από τους ΝΑΖΙ του Τάγματος Αζόφ, που ήλεγχε το κτίριο και την γύρω περιοχή».

Όπως αναφέρεται, μία μέρα προτού γίνει ο βομβαρδισμός, στις 15 Μαρτίου, «μια ομάδα ανδρών πιάστηκε από την φωτογραφική κάμερα να τοποθετεί παλέτες στο ίδιο σημείο, στο οποίο την επόμενη μέρα έπεσαν εκρηκτικά».

Τελικά, στις 16 Μαρτίου, «μερικές ώρες αφότου ο Προέδρος της Ουκρανίας έβγαλε λόγο προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ» σχετικά με την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία, «το γραφείο τύπου του Τάγματος Αζόφ διέδωσε την είδηση του βομβαρδισμού του θεάτρου της Μαριούπολης, χωρίς να έχει προκύψει κάτι από άλλα ειδησεογραφικά μέσα».

Μολονότι στρατιώτες του Τάγματος «δημοσιεύουν ενδελεχώς βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ βίντεο του βομβαρδισμού του θεάτρου, παρά μόνο φωτογραφίες καταστροφής του κτιρίου «στις οποίες δεν εμφανίζονται, ζωντανοί ή νεκροί, άμαχοι». Κατά τον Μπλουμενθαλ «ενώ το υδατογράφημα του Τάγματος φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, μέσα ενημέρωσης όπως το διεθνιστικό Βρετανικό Sky News αναπαρήγαγαν την είδηση αφαιρώντας το». ΠΗΡΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Καταρρίπτονται δε οι ισχυρισμοί για ισχυρό βομβαρδισμό που κατεδάφισε το κτίριο, καθώς όλοι οι πολίτες διέφυγαν. Όπως σημειώνει ο Μπλουμενθαλ, «πολίτες που έφυγαν από την Μαριούπολη διαβεβαίωσαν ότι βρίσκονταν υπό την κράτηση του Τάγματος Αζόφ, που τους χρησιμοποιούσε ως ανθρώπινες ασπίδες. Επιπλέον ΝΑΖΙ ανατίναξαν τμήματα του θεάτρου καθώς υποχωρούσαν».

«Από τότε που ξεκίνησε η Ρωσικής επιχείρηση, στρατιώτες του Τάγματος Αζόφ έχουν βιντεοσκοπηθεί να εμποδίζουν αμάχους να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη. Μάλιστα τους επιτίθενται άγρια, αρπάζοντάς τους μέσα από τα αυτοκίνητά τους».

Τέλος, ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι το Τάγμα Αζόφ «θα έβγαινε κερδισμένο από μια σφοδρή επίθεση που θα καταλογίζονταν στην Ρωσία. Αυτό γιατί το Τάγμα βρισκόταν σε πλήρη υποχώρηση από την Μαριούπολη και μόνη ελπίδα που του απέμενε ήταν η πρόκληση της άμεσης παρέμβασης του ΝΑΤΟ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)».

Αντιθέτως, η Ρωσία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ «δεν είχε τίποτα να κερδίσει καταστρέφοντας το κτίριο, και μάλλον θα εισέπραττε ακόμα ένα χτύπημα στις δημόσιες σχέσεις της».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.