Αύριο Πέμπτη στον ανακριτή ο 4ος που συνελήφθη για συμμετοχή στην απαγωγή Κυπαρρίση! Ο π. πυγμάχος, το φρεσκοβαμμένο διαμέρισμα που κρατούσαν τον επιχειρηματία και… ο άγνωστος Γρηγόρης – Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι 500.000 ευρώ από τα λύτρα που έδωσε η οικογένεια

«Δεν έχω καμία σχέση με την απαγωγή. Δεν ξέρω τι μου λέτε. Το σπίτι το έχω νοικιάσει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Μου το ζήτησε ένας γνωστός που τον λένε Γρηγόρη. Επίσης, και το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου, είναι του Γρηγόρη. Με παρακάλεσε, που και που, να το βάζω μπροστά για να μην μείνει από μπαταρία και να το κάνω καμία βόλτα». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε ο 45χρονος πρώην πυγμάχος να δικαιολογήσει τον ρόλο του στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία για να τον ενοχοποιήσουν και που θα πρέπει να δικαιολογήσει στην αυριανή του απολογία στον ανακριτή όπου θα οδηγηθεί.

Μέσα στο εσωτερικό του σπιτιού, στην οδό Πελοποννήσου στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν κάποια ρούχα τα οποία θα εξεταστούν με οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. «Έχουμε βίντεο με τους απαγωγείς και με διάφορες κινήσεις που έκαναν. Θα συγκρίνουμε τα ρούχα που φορούσαν με αυτά που βρέθηκαν μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα για να είναι ακόμα πιο «ισχυρά» τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στη δικαιοσύνη» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνέλλεξαν πολλά δείγματα γενετικού υλικού αλλά και αποτυπωμάτων από το σπίτι όπου κρατήθηκε ο Γιώργος Κυπαρίσσης για περίπου 60 μέρες καθώς αναζητούν και αλλά άτομα τα οποία, ενδεχομένως, πήγαν στο διαμέρισμα – φυλακή του επιχειρηματία. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που μπήκαν μέσα στο σπίτι κατάλαβαν ότι οι τοίχοι ήταν φρεσκοβαμμένοι σε μια προσπάθεια των απαγωγέων να σβήσουν οποιοδήποτε ίχνος ή στοιχείο που θα μπορούσε να τους συνδέσει με την απαγωγή. Να σημειώσουμε ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι 500.000 ευρώ από το σύνολο των 800.000 ευρώ που έδωσε η οικογένεια.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.