#FixLiveStage_Chalkida : Γίνεται σοβαρή δουλειά

Μια σειρά φωτογραφιών, που δημοσιεύει το Tsipas Blog. Θα μιλήσουν αντικειμενικά, πιο αντικειμενικά από τον καθέναν. Περιέχουν όλη την αλήθεια, που έχει σχέση με την πολύ σοβαρή δουλειά, που γίνεται στο Fix Live Stage. Αυτό το νυχτερινό κέντρο, της Χαλκίδας. Που το βλέπαμε αχούρι πριν, και παλάτι θα το δούμε τώρα. Καθόλου λιτά πράγματα. Που επέλεξε στο ράστερ του, να έχει τραγουδιστές έμπειρους και καλά παιδιά, το πάνω από όλα. Αυτοί θα είναι : Δασκουλίδης, Μιλλή, Τζάνης, Zero από τους Vegas. Που θα έχουν την πρώτη επαφή με το κοινό τους, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Αν θυμάσαι πως ήταν πριν και δεις από κοντά πως είναι σήμερα το Fix Live Stage. Και ενώ οι εργασίες, δεν τελείωσαν εδώ, συνεχίζονται. Τότε, θα διαπιστώσεις ότι πράγματι έτσι είναι. Δεν κρύβεται πως πολλά λεφτά ξοδεύονται, πως ικανός και έμπειρος και της νέας εποχής, είναι o επιχειρηματίας του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέρμα με τα λόγια. Στις φωνογραφίες τα μάτια σας :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.