Εργαζόταν στο “Βήμα”! Έδιωξε με τις κλωτσιές ο Μαρινάκης τον δημοσιογράφο, γιο του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. “Ήξερε εδώ και εβδομάδες τι θα αποκαλυφθεί- Δεν έχει θέση ανάμεσα μας ο Παναγιώτης Μίχος”

Ο γιός του Ηλία Μίχου, απολύθηκε απο το “Βήμα” λόγω της υπόθεσης παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας του. Το πρωί, ο νεαρός μίλησε για “οικογενειακή ευθύνη” και “κτήνη“. Πριν από λίγο ο όμιλος Άλτερ Εγκο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πώς, ο Παναγιώτης Μίχος “αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης”.

Η ανακοίνωση:

Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο.
Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.
Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.
Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.
Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.