Όλοι έπεσαν πάνω στην 12χρονη…Το παρακάτω ;

Το γεγονός. Όλα τα άλλα στη σκιά του. Με τα μούτρα το σύμπαν της Ελλάδος έπεσε στην ανατριχίλα με την 12χρονη. Είναι έκπληξη να αγνοηθεί το θέμα από κάποιον που έχει εκπομπή σε κανάλι, σε ραδιόφωνο. Οι πάντες έχουν βγάλει τα εξάσφαιρα και πυροβολούν τους ενόχους και δείχνουν μαζί και τις κοινωνικές ευαισθησίες τους. Καλά κι άγια όλα αυτά. Πολύ καλά και πολύ άγια.

Στο μεταξύ το θέμα των ημερών, το πρώτο μακράν θέμα, αυτό με την 12χρονη, απλώνεται όλο και περισσότερο επικοινωνιακά, διότι διαρκώς βγαίνουν λεπτομέρειες που αληθινά τρομοκρατούν τον μέσο πολίτη, τον ανυποψίαστο. Αδιανόητες καταστάσεις σ’ αυτήν την εμετική ιστορία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερώτημα. Απ’ αυτή την ιστορία που καπέλωσε τις απειλές του Ερντογάν, την ακρίβεια των καυσίμων, τους κινδύνους από τον covid, για να μη ξεχνιόμαστε, θα βγει κάτι επί της ουσίας; Αυτό είναι το ερώτημα. Ο ντόρος γύρω από την ιστορία της 12χρονης θα περάσει και θα ξεχαστεί, χωρίς να αφήσει πίσω της κάποιο αποτέλεσμα θετικό για την κοινωνία.  

Διαβαστε ακομα: Παιδοφιλία λένε την κτηνωδία

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.