Καθόλου τυχαία δεν είναι η Μιλλή

“Κάψτε τα όλα, μη μείνει τίποτα, πέτρα στην πέτρα, όλα διαλύστε τα. Α, που έχει φύγει, δε θέλω τίποτα, κάψτε τα όλα, κι όλα γκρεμίστε τα… ”. “Αναπολώ κάθε στιγμή, που ζούσαμε μαζί απ’ το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες, καλοκαίρια. Αναπολώ κάθε στιγμή και μου ξεφεύγουν δάκρυα και λυγμοί, ήσουν τα πάντα μου, ήσουν η ανάσα μου,
ήσουν για μένα η ζωή… ”.

Πόσες άλλες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έχουν καταφέρει αυτό που έχει καταφέρει η Εύα Μιλλή ; Δηλαδή; Τα καλύτερα τους τραγούδια, να καταγράφονται πολλά χρόνια πριν, και αυτά, να έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο. Να συνεχίζουν να γράφουν έως το σήμερα. Να παραμένουν ανάρπαστα στο αυτί του κόσμου. Λίγες ήταν και θα είναι, τέτοιες τραγουδίστριες, όπως η Μιλλή. Γυναικάρα στο ανάστημα, άσε την ομορφιά της. Το τραγούδι, παραμένει ο κινητήρας της ζωής της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αφού το τραγούδι, παραμένει ο κινητήρας της ζωής της, ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της, άκρως ανανεωμένη, στον ολοκαίνουργιο και πανέμορφο χώρο του Fix Live στη Χαλκίδα. Με μια δυνατή ομάδα : Δασκουλίδης, Τζανης και Ζερό, για αξέχαστες διασκεδαστικές νύχτες.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η Μιλλή. Αυτή κι αν δεν είναι τυχαία. Μερικές από τις πολύ σπουδαίες συνεργασίες της : Ρέμος, Πλούταρχος, Καρράς, Βαρδής, Σφακιανάκης, Κουρκούλης, Ρουβάς, Ρόκκος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.