Δεν ανεβάζει τον οποιανδήποτε, στα social media της

Πανελλήνια τραγουδίστρια. Του λαικού πανελλήνια πετυχημένη. Μέσα στις πρώτες, μόνιμα από τότε που ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίηση με τη μουσική. Από τον Μπάμπη Λαζαρίδη και μετά, για να είμαστε πιο ακριβείς. Πολλούς δισκογραφικούς δίσκους έχει πουλήσει. Ο πρώτος έγινε το 2003, με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Και από θηλυκότητα και κομψότητα δεν συγκρίνεται με άλλη. Όποια σταθεί δίπλα της είναι χαμένη, κερδίζει αυτή, η 45χρονη κόρη των Έφη και Βασίλη Ηλιάδη, ενώ έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Κώστα (γενν. 1982). Από την πλευρά του πατέρα της, είναι εγγονή της Καίτης Γκρέυ. Η οποία “Πατρινή” για όλο τον χειμώνα θα είναι φέτος τον δύσκολο χειμώνα, κι όμως. Άφησε πίσω της ένα σωρό προτάσεις στην Αθήνα. Και με τρόπο εντυπωσιακό, έγινε η πρεμιέρα της στα Αστέρια Live By Lou.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Αγγελική Ηλιάδη ο λόγος. Το κορίτσι τα έχει ζήσει όλα, τα έχει δει όλα. Ποιος να της πει τι. Ποιος να της μιλήσει και να την βάλει σε μια γραμμή; Δεν είναι κι εύκολο. Αυτή ξέρει ακριβώς τι κάνει. Έχει συναίσθηση τι κάνει. Και μπορεί να “ζυγίσει” τους διάφορους, που από κοντά την έχουν, πολλά της υπόσχονται και δουλειά θέλουν να κάνουν μαζί της. Όταν ήσουν η γυναίκα του Μπάμπη Λαζαρίδη, το πράμα μιλάει μόνο του.

Στη φάση που βρίσκεται σήμερα, με αυτόν που φωτογραφίζεται, από τη μια και από την άλλη, θα ανεβάσει την πόζα η ίδια στα social media της, σημαίνει πως αυτός πέρασε από πολλές εξετάσεις, και βγήκε αντάξιος αυτών που είπε. Λου δηλαδή. Δείτε φώτο που ανέβασε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.